UFC

Uroš Medić otkazao svoj sljedeći nastup: ‘Puno puta borio sam se ozlijeđen, ali ova ozljeda zahtjevnija je od prošlih‘

Uroš Medić

 Instagram (uroš Medić)
31-godišnji srpski borac trebao je nastupiti na UFC Fight Night 242 eventu

Mjesec dana dijelilo nas je od novog nastupa Uroša Medića pod okriljem UFC-a. Sjajni srpski borac trebao je upisati svoj sedmi meč u UFC-u, ali borba protiv Dannyja Barlowa neće se dogoditi, barem ne 10. kolovoza (osmi mjesec).

Ranije danas pojavila se informacija o Medićevom otkazivanju ovog meča, a Uroš je sve potvrdio na svom Instagram korisničkom računu. Srpski borac otkazao je nastup zbog ozljede koju je zadobio tijekom hrvačkog treninga.

‘‘Nažalost, imam loše vijesti iz svog trening kampa. Pretrpio sam ozbiljnu ozljedu rebra tijekom hrvačkog treninga, a unatoč iscrpljujućim pokušajima, ne mogu se oporaviti na vrijeme za svoj meč koji je zakazan 10. kolovoza. Tijekom ovog perioda, tražio sam sve moguće tretmane, ali nažalost, još uvijek nisam u mogućnosti nastaviti s treninzima u potrebnom intenzitetu.‘‘, između ostalog poručio je Uroš.

Dodao je Medić kako nikada nije lako otkazati meč, ali puno prijašnjih mečeva odradio je pod određenim ozljedama, no ovaj put je ozljeda previše ozbiljna da bi uspio kročiti u kavez. Srpski borac nada se nastupiti do kraja ove godine.

Mediću bi to bio drugi nastup u ovoj kalendarskoj godini, nakon što je krajem četvrtog mjeseca odradio ponajbolji nastup u dosadašnjoj karijeri. ‘‘Doktor‘‘ je tada nokautirao iskusnog Tima Meansa nakon samo dvije minute i devet sekundi borbe, a za taj nastup nagrađen je bonusom za najbolju izvedu večeri.

Neporaženi Danny Barlow (8-0) trebao je biti Medićev sljedeći protivnik, ali talentirani američki borac sada će vjerojatno dobiti zamjenskog protivnika, a meč s Medićem možda odradi nekad u budućnosti.

Urošu želimo brz oporavak!

Linker
01. kolovoz 2024 21:29