UFC

UFC prvak ismijao je razlog zbog kojeg se Conor McGregor povukao s UFC-a 303

Conor McGregor v Dustin Poirier

 PX Images/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Ircu nikako ne ide u prilog činjenica da je Alex Pereira pretrpio istu ozljedu dva tjedna prije UFC-a 300, ali nije otkazao nastup

Razlog zbog kojega se Conor McGregor povukao s UFC 303 priredbe nasmijao je trenutno najboljeg borca UFC-a.

UFC prvak lake kategorije i prvi na ‘‘P4P‘‘ ljestvici, Islam Makhachev, nazvao je McGregora "kukavicom" zbog njegove odluke da se povuče s nadolazeće UFC 303 priredbe koja nam dolazi za tjedan dana (29. lipnja). Nakon što je poznati Irac iz Dublina otkrio da je slomio prst i da ga je to prisililo da odustane od povratničke borbe, dagestanski prvak je reagirao na tu vijest putem društvenih mreža.

Prisiljen odustati od svog povratka u kavez idućeg vikenda tijekom Međunarodnog tjedna borbi, McGregor je potvrdio da je slomio mali nožni prst na lijevoj nozi te izjavio da ne želi ući u povratničku borbu "ozlijeđen" - ali je obećao da će se uskoro vratiti.

Irac uglavnom prima kritike zbog svoje odluke da se povuče zbog ozljede malog nožnog prsta. Nikako mu ne ide u prilog činjenica da je nedavno trenutni prvak poluteške kategorije, Alex Pereira, pretrpio istu ozljedu samo dva tjedna prije velikog nastupa na UFC-u 300, ali nije otkazao nastup već je nokautirao svog protivnika, Jamahala Hilla, u prvoj rundi borbe.

Dana White je komentirao kako se Pereira borio sa slomljenim prstom na nozi:

"Upravo sam saznao kad sam se popeo u oktogon, jer sam vidio Pereiru kako petlja oko svog stopala, da je slomio prst na nozi prije dva tjedna", izjavio je izvršni direktor UFC-a tijekom konferencije za medije nakon UFC-a 300. "Večeras se borio sa slomljenim prstom. Mislio sam da je slomio prst tijekom borbe. Njegov tim je rekao: ‘Ne, slomio je prst prije dva tjedna.‘ On je rekao: ‘Neću izgubiti ovu priliku zbog j*****g malog prsta na nozi.‘ "

Makhachev se pridružio kritikama:

"Ne treba ti mali nožni prst za borbu (smijeh)", objavio je Islam Makhachev na svom službenom X računu. "Kukavico"

Linker
27. lipanj 2024 10:25