UFC

(VIDEO) Conor McGregor: ‘Bit ću iskren, ova ozljeda boli više nego onaj prijelom noge‘

Conor McGregor

 Screenshot (youtube, The Maclife)
Najpoznatiji svjetski MMA borac otkrio je više detalja o svojoj ozljedi

Nešto manje od tjedan dana trebali smo biti udaljeni od povratničkog nastupa Conora McGregora. Najpoznatiji MMA borac svih vremena imao je ulogu u glavnoj borbi večeri na UFC 303 eventu koji će se održati sljedećeg vikenda, ali zbog loma malog nožnog prsta, Conor je otkazao nastup.

Predviđa se kako će borba između McGregora i Chandlera dobiti novi datum, a njihov meč trebao bi se održati za nekolio mjeseci. McGregor će trebati jedno vrijeme za oporavak i dodatne pripreme, a sinoć je upravo Conor podijelio nešto više informacija. ‘‘Notorious‘‘ je gostovao na Bellator Champions Series 3 eventu u Dublinu i medijski predstavnici iskoristili su priliku za razgovor.

‘‘Prilagodit ćemo se ovome. Sve se nastavlja kretati, a ozljeda je samo smetnja na putu. Bolno je, nećemo se lagati. Jako, jako je bolno, možda više nego kad sam slomio nogu i to je istina. Reći ću vam zašto. Noga je barem bila umotana, nisam mogao pristupiti ozlijeđenom dijelu. Stopalo je i dalje izloženo te je poprilično bolno. Moram se prilagoditi i uskladiti svoj trening kamp.‘‘, rekao je McGregor za Severe MMA, a zatim je dao okvirni termin povratka u kavez.

‘‘Osmi ili deveti mjesec, to bih volio. Znate kako je, u procesu sam oporavka. UFC se vrhunski odnosi prema meni. Jako sam zahvalan jer bio sam u teškoj situaciji nakon ozljede. Sada sam dobro. Vratit ću se i zahvalan sam UFC-u jer mi pomažu. Žao mi je zbog fanova koji su htjeli kupiti PPV, nadali su se zabavi koju nose konferencije za medije i borba. Ali gledajte, to je jedna od takvih situacija. Kako bih opravdao svoj povratak tijekom kojeg bih se borio stacionarno, pretjerano oslonjen na pete, a zatim bih rekao fanovima: ‘Imao sam ovu ozljedu, ali odlučio sam nastupiti zbog vas‘. Fanovi su već vidjeli takve slučajeve, ne mogu to ponovno učiniti. Ako već plaćaju toliki novac, zaslužuju moje najbolje izdanje. To je ono što će i dobiti. Sada je na meni, mojim trenerima i trening partnerima da se uskladimo i da se pobrinemo oko svega toga. Siguran sam da ćemo uspjeti u tome.‘‘, zaključio je McGregor u intervjuu koji možete pogledati ispod ovog teksta.

Linker
27. lipanj 2024 10:25