UFC

UFC-ov komentator konačno priznao kako se stvarno osjeća oko McGregora: ‘Jednostavno sam iscrpljen i frustriran‘

Conor McGregor 

 Sipa USA/ddp USA/Profimedia
UFC je najavio da će se Conor vratiti nekada krajem ove godine, no još uvijek nisu ponudili nikakav datum

O povratku Conora McGreogra i razlozima zašto se on nije dogodio na posljednjoj PPV priredbi u režiji UFC-a, već je sve napisano. Conor je ozlijedio mali prst na nozi te se zbog ozljede i povukao iz meča protiv Chandlera na UFC 303 priredbi, a novi možebitni datum još nismo dobili.

Jedan od onih koji je bio najuzbuđeniji zbog Conorovog povratka bio je UFC-ov komentator, Jon Anik. Dugo je Anik dizao ‘‘hype‘‘ oko tog meča, no jučer je konačno priznao da je i on od cijele priče više iscrpljen:

‘‘Jednostavno sam iscrpljen. To ne znači da mi se više ne sviđa i da sam ga počeo mrziti, ali jednostavno sam iscrpljen. Mislim da sam jednostavno frustriran – mislim da je to pravi izraz kada je u pitanju McGregorova neaktivnost. No i dalje mislim da je puno toga bilo van njegove kontrole. Nije uvijek lako biti najveća superzvijezda MMA sporta. Nije lako kada vam noga pukne na pola i kada u kampu doživite ovo‘‘, rekao je Anik za MMA Junkie.

‘‘On je profesionalni borac, natjecatelj, očekujem od njega da će se vratiti i boriti još nekoliko puta u kratkom vremenu. Ne postoji taj rekreacijski boksački ring koji bi mu donio ono što bi mu donijela pobjeda nad Michaelom Chandlerom‘‘, dodao je.

Mnogi su izgubili vjeru da ćemo McGreogra više ikada gledati u kavezu još i prije ovog otkazivanja, no, pričekajmo ipak još malo. UFC je najavio da će se Conor vratiti nekada krajem ove godine, no još uvijek nisu ponudili nikakav datum.

Linker
19. rujan 2024 06:16