UFC

Drew Dober i Jean Silva noćas dodatno nagrađeni za krvavi obračun, evo tko su ostali dobitnici bonusa

Drew Dober

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Iako priredba na prvu nije djelovala uzbudljivo, fanovi su noćas ipak imali što za vidjeti

Iako na papiru noćašnja UFC-ova priredba nije izgledala kao ništa posebno, ipak smo vidjeli podosta finiša i nekoliko odličnih borbi. U glavnom meču večeri Rose Namajunas pobijedila je Tracy Cortez jednoglasnom odlukom sudaca, a u nastavku vam donosimo informacije tko je sve zaradio dodatnih 50 tisuća dolara u vidu bonusa.

Prvi bonus za nastup večeri odnio je Montel Jackson. Borio se Jackson sinoć protiv Da‘Mona Blacksheara, a ako uzmemo u obzir koliko je borba trajala, jasno vam je zbog čega je dobio bonus za nastup večeri. Samo 18 sekundi i jedna 1-2 kombinacija bila je dovoljna Jacskonu da ovu borbu privede kraju, a ovo mu je sedmi nokaut zaredom. Tako je za sada izjednačio UFC-ove rekorde s Chuckom Liddellom i ‘‘Rampageom‘‘ Jacksonom.

Drugi bonus za nastup večeri, kući je odnio Charles Johnson. Borac je to koji je sinoćnju borbu protiv Joshue Vana prihvatio dva tjedna prije, a shodno tome je i gubio u prve dvije runde. Ulaskom u treću, bilo mu je jasno da mu treba prekid za pobjedu, a savršenim aperkatom samo 20 sekundi prije kraja meča došao je do pobjede i bonusa.

Posljednji bonus, i to onaj za borbu večeri, pripao je naravno Drewu Doberu i Jeanu Silvi. Borbu je obilježila jedna od najgorih posjekotina koju smo vidjeli u posljednje vrijeme, a ona je završila iznad desnoga oka Drewa Dobera. UFC je ovu dvojicu ratnika odlučio dodatno nagraditi, a definitivno je to bila ispravna odluka.

Iako priredba na prvu nije djelovala uzbudljivo, fanovi su noćas ipak imali što za vidjeti.

Linker
12. rujan 2024 09:42