UFC

Reinier De Ridder saznao protivnika za UFC debi pa poručio: ‘Borba s najboljima važnija mi je od novca‘

Reinier de Ridder

 Rouelle Umali/Zuma Press/Profimedia
Izgleda da je i De Ridder imao velikih problema u azijskoj organizaciji, no dobra stvar jest što se uspio iščupati iz tog ugovora i konačno doći u UFC.

Bivši ONE-ov dvostruki prvak, Reinier De Ridder, od jučer je i službeno čkan UFC-a. Nakon što je napustio ONE i upisao jednu pobjedu u UAE Warriorsima, De Ridder je priznao kako mu je finalna destinacija oduvijek bio UFC.

Gerald Meerschaert dočekat će ga u njegovom debiju, i to 9. studenoga ove godine. Jučer je bivši ONE-ov dvostruki prvak gostovao na MMA Junkieju gdje je govorio o svojoj motivaciji koja je stajala iza potpisa za UFC:

‘‘Uvijek sam išao korak po korak, UFC je uvijek bio tu negdje u mojoj glavi. Isto kao i svakom borcu, ja nisam ništa poseban po tom pitanju. Možda će vam drugdje ponuditi dvostruko više novca, ali na kraju svi planiraju doći u UFC. Meni je važnije boriti se s najjačim protivnicima od novca. Plan je bio boriti se u UAE Warriorsima, tu borbu završiti što prije i onda ići u UFC‘‘, započeo je De Ridder.

‘‘Ne mogu vam puno toga otkrivati, ali na kraju je sve sjelo na svoje mjesto. Puno toga se dogodilo s ONE-om, ali bilo je tu puno i dobrih stvari u vremenu koje sam proveo s njima. Također, već dugo s njima nije bila dobra situacija. Možda jednoga dana sve iznesem u javnost, ali za sada ću šutjeti‘‘, dodao je.

Izgleda da je i De Ridder imao velikih problema u azijskoj organizaciji, no dobra stvar jest što se uspio iščupati iz tog ugovora i konačno doći u UFC. Na kraju je rekao da je spreman za Dricusa, Adesaynu i Stricklanda, no prvo mora u debiju proći pored Meerschaerta.

Linker
26. rujan 2024 13:10