UFC

Rafael dos Anjos ‘uništio‘ Michaela Chandlera putem Twittera: ‘Ja sam već bio na vrhu, tebe nisam vidio tamo‘

Michael Chandler I Rafael dos Anjos

 Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/Newscom/Profimedia | Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia
Bivši prvak UFC-ove lake kategorije kritizirao je Chandlera zbog nedavnog poteza

Michael Chandler poprilično je iznenadio MMA javnost prije nekoliko dana. ‘‘Iron‘‘ je otkrio kako mu je ponuđen meč protiv Islama Makhacheva i ukoliko bi pristao, Chandler bi u desetom mjesecu ove godine napao UFC-ov pojas u lakoj kategoriji.

Vijest je iznenađujuća jer je Chandler poražen u svom posljednjem nastupu, a u posljednja četiri meča, Michael je izgubio čak tri puta. Teško je pronaći argumente na temelju kojih bi Michael dobio ‘‘title shot‘‘, ali Chandler čak ni ne želi prihvatiti tu ponudu.

Michael nastavlja čekati povratak Conora McGregora i meč kojem se nada dulje od godinu dana. Svjestan je Michael kako ni jedan drugi meč ne nudi financijsku ‘‘injekciju‘‘ koju donosi borba protiv Conora McGregora.

Njegovo odbijanje ‘‘title shota‘‘ zbog meča protiv McGregora naišlo je na kritike od strane pojedinih borca, a među glasnijima je Rafael dos Anjos, nekadašnji prvak UFC-ove lake kategorije. RDA je putem Twittera oštro kritizirao Chandlera.

‘‘Koliko vrijedi prilik za postati svjetskim prvakom? Za neke od nas, UFC-ov pojas nema cijenu. Moj definitivno nije na prodaju. Chandler bi trebao prestati sa svojim ‘Vidimo se na vrhu‘ motivacijskim govorima. To je sramotno.‘‘, poručio je RDA.

Objava bivšeg prvaka brzo je došla do Michaela Chandlera koji je ponudio vrlo kratak odgovor.

‘‘Kul prila... vidimo se na vrhu!‘‘, replika je Michaela Chandlera.

No, Chandleru bi vjerojatno bilo bolje da se nije ni osvrtao na navode Rafaela dos Anjosa. Naime, Brazilac mu je spustio na vrlo originalan način.

‘‘Ja sam već bio na vrhu prijatelju, nisam tebe vidio tamo.‘‘, napisao je RDA i nasmijao brojne MMA fanove diljem svijeta.

Istina je da Michael Chandler konstantno koristi uzrečicu ‘‘See you at the top‘‘ (‘Vidimo se na vrhu‘) i to je jedan od njegovih zaštitnih znakova. Odbijanjem borbe za titulu, Chandler je bacio svojevrsnu mrlju na svoju reputaciju i na svoj zaštitni znak, a Rafael dos Anjos u potpunosti je u pravu.

Linker
06. srpanj 2024 14:04