UFC

Michael Chandler konačno se okreće alternativnim opcijama? ‘Conor nas može gledati na PPV-u‘

May 14, 2021, Houston, Texas, USA: HOUSTON - May 14, 2021: for SPORTS. UFC No. 4 Lightweight MMA fighter Michael Chandler at the Ceremonial Weigh-Ins at the George R. Brown Convention Center of UFC 262 Olivera vs. Chandler.,Image: 610874426, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia

 TAIDGH BARRON/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Taidgh Barron/zuma Press/profimedia
Iskusni američki borac lake kategorije možda polako odustaje od meča s Conorom McGregorom

Michael Chandler kroz proteklih nešto više od godinu dana prezentirao je veliku dozu strpljenja. Popularni borac lake kategorije strpljivo čeka povratak Conora McGregora, propušta prilike za neke druge mečeve, a krajnje je upitno hoće li ikada dočekati povratak Irca u kavez.

‘‘Notorious‘‘ je izvan natjecateljskog ritma pune tri godine, a njegov ‘‘lifestyle‘‘ ne odaje dojam posvećenog sportaša koji je spreman vratiti se naporima na najvišoj razini. Čekanje bi se Chandleru moglo obiti o glavu, a čini se kako i sam Chandler polako prihvaća činjenicu da bi se trebao okrenuti alternativnim opcijama.

Naime, Michael Chandler odgovarao je na pitanja fanova putem Twittera, a jedan od njih zapravo ništa nije pitao, nego je ostavio svoj prijedlog.

‘‘Nakon što Conor McGregor umirovi Michaela Chandlera, UFC stvarno treba vratiti Natea Diaza i ugovoriti treći meč između McGregora i Diaza.‘‘, napisao je korisnik pod imenom ‘‘Ron‘‘. Michael Chandler uzvratio je nešto drukčijim prijedlogom.

‘‘Sjedi, Rone. Imam bolju ideju. Ja i Nate Diaz mogli bi se boriti kao pravi muškarci, dok Conor sjedi na jahti, gleda nas na PPV-u i nosi svoje papuče.‘‘, poručio je ‘‘Iron‘‘., a u ‘‘hashtagovima‘‘ je napisao ‘‘ufcnoche‘‘.

Dakle, Michael Chandler pokazuje interes za drugim protivnikom, ako je u pitanju Nate Diaz. UFC Noche event je koji će se održati 14. rujna (deveti mjesec) u Sphereu, a Chandler je očito spreman riskirati meč protiv McGregora, ako to donosi priliku za obračun s Diazom u Sphereu.

Linker
14. rujan 2024 02:01