UFC

Pretjeruje li UFC-ov prvak u bantam kategoriji?: ‘Mogu pobijediti Conora McGregora u borbi, realan sam‘

Sean O‘Malley, Conor McGregor

 Usa Today Network/ddp Usa/profimedia, Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Iako ne postoji gotovo nikakva šansa da se ova borba ikada dogodi, O‘Malleyja to ne sprečava da o njoj mašta

Mnogi su lik i djelo UFC-ovog prvaka u bantam kategoriji, Seana O‘Malleyja, često uspoređivali s onim Conora McGregora. Često se govorilo kako je Conor najveći uzor O‘Malleyju, a neki dan je ljubav pukla te je O‘Malley poručio da je Irac narkoman i da mu treba odvikavanje.

Nije to sjelo McGregoru koji je u jednoj od epizoda ‘‘obrisanih tweetova‘‘ opleo po prvaku bantam kategorije, a danas je Sean izašao s jednom vrlo hrabrom izjavom. Naime, on vjeruje da bi pobijedio Conora McGregora u borbi:

‘‘Znate li što je najluđe od svega? Kada pogledam profesionalnog sportaša i borca koji teži oko 86 kilograma, Conor vjerojatno ima između 85 i 86, zar ne? Kada to pogledam u kontekstu UFC-a, ja sam realističan. Ja težim oko 70 – 73 kilograma, ali ja vjerujem da mogu razbiti te likove. Vjerujem da mogu pobijediti Conora McGregora u borbi‘‘, rekao je O‘Malley na svom YouTube kanalu.

‘‘Ne govorim ovo samo tako. Stilski, mislim da ga mogu pobijediti u borbi. To ne bi bila laka borba, ali ne bih prozivao nekoga ukoliko uistinu ne mislim da mogu pobijediti. Vjerujem da mogu pobijediti Conora. U ovom trenutku on je velik, ali kratak‘‘, pojasnio je prvak.

Iako ne postoji gotovo nikakva šansa da se ova borba ikada dogodi, O‘Malleyja to ne sprečava da o njoj mašta. Mnogi su borci koji ovakvim izjavama pokušavaju privući pažnju popularnog Irca, no njegovom povratku u UFC-ov kavez još uvijek nismo svjedočili. Obećavao je da ima datum, no UFC o tome još nije rekao niti riječ.

Linker
05. rujan 2024 23:11