UFC

Poznato je tko će biti zamjena u slučaju da Jones ili Gane otkažu: Uskočit će ruski nokauter

Sergei Pavlovich

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Dana White najavio je da su pripremili zamjenskog borca, ali nije odmah htio otkriti o kome se radi

Dana White ‘‘zagolicao‘‘ je maštu fanovima izjavivši prije nekoliko dana da je spremna i zamjena u slučaju da Jon Jones ili Ciryl Gane otkažu nastup na ovotjednom UFC 285 eventu.

Mnogi su se ponadali da bi to mogao biti Stipe Miočić, a Curtis Blaydes također je djelovao kao izgledni kandidat. White je bio tajnovit po tom pitanju i preostalo je nagađati ili pričekati potvrdu od nekih relevantnih izvora.

Nismo dugo morali čekati. ESPN-ov Brett Okamoto došao je do informacije i otkrio je o kojem borcu se radi. Sergei Pavlovich bit će službena zamjena u slučaju da UFC 285 event izgubi Ciryla Ganea ili Jona Jonesa. Ruski nokauter došao je u Las Vegas, u petak će stati na vagu i bit će u pripravi.

Sergei je trenutno trećerangirani borac u poretku izazivača UFC-ove teške kategorije. U nizu je od pet uzastopnih pobjeda, a svih pet upisao je nokautom u prvoj rundi. Time se etablirao kao jedan od najubojitijih udarača u organizaciji i svakako zaslužuje ulogu zamjenskog protivnika.

Svi se ipak nadamo da neće biti potrebe da Pavlovich uskače, jer to bi značilo da su Jones ili Gane otpali. Sergeija ćemo svakako gledati 22. travnja (četvrti mjesec) na UFC Fight Night 223 eventu. Tada ga čeka obračun s Curtisom Blaydesom, a pobjednik te borbe bit će uz Miočića najizgledniji kandidat za sljedećeg izazivača u teškoj kategoriji.

Linker
04. srpanj 2024 18:12