UFC

BORILAČKI TJEDAN: Jon Jones se konačno vraća u kavez, FNC će dobiti prvaka u lakoj kategoriji

Jones vs. Gane

 Ufc
Čeka nas jako uzbudljiv borilački vikend, a niti jednu od ovih priredbi ne želite propustiti

Nakon prošlog, bogatog borilačkog vikenda, ovog nas tjedna čeka jedan još i bogatiji. Jon Jones se vraća borbama, FNC donosi solidnu priredbu iz Ljubuškog, a Agron Smakići je također u akciji. Više u nastavku.

UFC 285 – Jones vs. Gane

Došao je i taj dan, Jon Jones konačno ponovno ulazi u kavez! Nakon tri godine pauze odlučio se konačno vratiti i debitirati u teškoj kategoriji. Ne samo da će debitirati, nego će odmah dobiti priliku učiniti veliku stvar i postati prvak teške kategorije. Na putu mu stoji odlični Ciryl Gane, tako da neće imati lagan zadatak. Osim toga, čeka nas još hrpa odličnih borbi kao što su Valentina Shevchenko protiv Alexe Grasso, Rakhmonov protiv Neala, debi Boa Nickala, Mateusz Gamrot protiv Jalina Turnera. Jedva čekamo!

GDJE: T-Mobile Arena, Las Vegas

KAD: U noći sa subote (4.3) na nedjelju (5.3.) u 4:00. Preliminarni dio počinje u subotu oko 23:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

FNC 10 – Barrio vs. ‘Benks‘ Ribeiro

Po prvi puta u Bosnu i Hercegovinu dolazi FNC, a tamošnjim fanovima su odmah ponudili jako dobru priredbu. ‘‘Croata‘‘ Barrio dobio je priliku boriti se za pojas u lakoj kategoriji, a na putu će mu stajati Brazilac Arlen Ribeiro. Na priredbi će nastupiti i Miloš Janičić, a protivnik će mu biti Joelson Nascimento. Na priredbi će nastupiti braća Ivan i Tomislav Sičaja, a tu su i Selver Mahmić i Ante Alilović.

GDJE: Gradska sportska dvorana Ljubuški

KAD: U subotu, 4.3. u 19:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Agron Smakići vs. Agit Kabayel

Nakon uspješne prošle godine, Agron Smakići se vraća u ring. Ovog vikenda će protiv nezgodnog Agita Kabayela boksati za EBU titulu prvaka, a ujedno će mu pokušati nanijeti i prvi poraz u profesionalnoj karijeri. Agron je posljednji puta nastupio u sedmom mjesecu prošle godine kada je nokautom u prvoj rundi pobijedio Fernanda Rodriga Simones de Almeidu, no Kabayel je ipak puno zahtjevniji protivnik.

GDJE: RuhrCongress, Bochum, Nordrheim-Westfalen, Njemačka

KAD: U subotu, 4.3. u 20:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

OKTAGON MMA - Oktagon 40

Dugo su ga najavljivali, a sada konačno i kreće! Oktagon ovog vikenda donosi prvo kolo svog dugo najavljivanog turnira u velter kategoriji s izdašnom glavnom nagradom, u sklopu ove priredbe će nastupiti i srpski borac velter kategorije Bojan Veličković. Bojan je u Oktagonu našao svoju nišu te se u pet dosadašnjih mečeva jednom i borio za pojas. Protivnik u prvom kolu turnira će mu biti Ion Surdu, kojem će to ujedno biti i debi za organizaciju.

GDJE: Ostravar Arena, Ostrava

KAD: U subotu, 4.3. u 18:00.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
02. srpanj 2024 21:10