UFC

Paddy Pimblett nakon pobjede prozvao vlasnika Facebooka: ‘Zuckerberg, ti si zlostavljač!‘

Paddy Pimblett 

 MI News/NurPhoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Svi smo se ovog vikenda mogli uvjeriti kakav je zvjezdani potencijal momka iz Liverpoola

Prošlogodišnji UFC debi Paddyja Pimbletta bio je svojevrsni način predstavljanja ovog borca fanovima koji nisu upoznati s onim što se događa na europskoj sceni. A tamo je on bio ogromna zvijezda. U Cage Warriors promociji njegov se zvjezdani potencijal može usporediti samo s onim Conora McGregora, prije nego je Irac napustio tu britansku promociju te otišao u UFC.

Kako je spomenuti prvi nastup imao u UFC-ovom APEX-u, nismo mogli puno toga saznati, osim vidjeti da kvaliteta, još je uvijek pitanje kolika zapravo, svakako postoji. Da bismo vidjeli tko je zapravo Paddy, trebala nam je priredba u Velikoj Britaniji. Ona se dogodila, a cijeli njegov efekt bio je sjajan. Od samog ulaska u dvoranu pa putem cijele borbe te na kraju sve dok nije izašao do svlačionice, atmosfera je bila naelektrizirana. Pobjede prekidom u prvoj rundi protiv Kazule Vargasa je naravno bila ono glavno, a nakon iste je naravno uslijedio intervju.

"Pobjeda nije bila čista, ali niste li zabavljeni? Ja nikad nisam bio u dosadnoj borbi. Morao sam ovog puta primiti udarac da bih se probudio. Ocijenio bih svoj nastup kao pet ili šest od deset", prvi je dojam.

Onda se osvrnuo na atmosferu u dvorani.

"Pogledajte ovu dvoranu, O2. Ona je premala. Dajte mi stadion. Odvedite nas na Anfield i napunit ćemo ga", jasna je želja.

Posljednje pitanje bilo je vezano za to kada i protiv koga bi se htio boriti. U prvom planu je naravno Ilia Topuria, borac koji je slavio nešto ranije na programu, a koji ga je odmah prozvao. Njih dvojica imali su okršaj na hotelskom predvorju tijekom tjedna. Tada je Paddy pogodio Gruzijca dezinficijensom za ruke (Hand sanitizer), od čega je došao i nadimak kakav mu je dao.

"Hand Sanitizer boy me prozvao, ali lavove ne zanima mišljenje ovaca. Malo ću se odmoriti i vjerojatno udebljati. Ozlijedio sam se prije par tjedana, ali došao sam i završio tipa. Protiv koga se želim boriti? Mark Zuckerberg, tog tipa želim udariti u facu. Dosta mi te je. Gasim moje Instagram profilu, a sve što radim je da pokažem zakladama i ljudima s mentalim problemima. Ti si najveći zlostavljač na svijetu", poručio je.

Ništa manje atmosferu nije zapalila niti njegova prijateljica i timska kolegica Molly McCann, koja se nije niti vraćala u svlačionicu nakon svoje borbe, nego je ostala Padddyju u kutu, a onda i s njim u Octagonu. Na kraju su priuštili show za fanove kad su Octagon napuštali. Sviđao vam se ili ne, Paddy uistinu ima zvjezdani potencijal, a nije lagao kad je rekao da kod njega nema dosadne borbe. Svi koji su ga pratili u Cage Warriors promociji su toga svjesni.

Linker
07. srpanj 2024 03:22