UFC

Otpada borba s McGregorom?: ‘Mislim da je napokon vrijeme da priznam da neće biti borbe‘

Michael Chandler

 ZUMAPRESS.com/MEGA/The Mega Agency/Profimedia
38-godišnji Chandler nema više puno vremena za čekanje, najbolje godine prolaze...

Michael Chandler je posljednji puta bio u UFC-ovom kavezu u studenom 2022. godine kada je izgubio od Dustina Poiriera gušenjem (RNC) u trećoj rundi. Uskoro će biti već dvije godine od tog meča, a Chandler je krivicu za svoju neaktivnost cijelo vrijeme svaljivao na Conora McGregora.

Amerikanac i Irac su već dugo u pregovorima za borbu. Očekujući veliku zaradu, Chandler je inzistirao na tome da pričeka borbu s McGregorom koji je stalno odgađao svoj povratak. Unatoč savjetima mnogih relevantnih osoba u borilačkom svijetu koji su mu govorili da nikada neće dočekati taj ‘‘money fight‘‘ protiv irske superzvijezde, Chandler je i dalje vjerovao.

Malo je nedostajalo da mu se želja i ostvari. Naime, dvojac je trebao ući u kavez 29. lipnja na UFC 303 priredbi u Las Vegasu, ali ozljeda malog nožnog prsta prisilila je McGregora da otkaže borbu svega dva tjedna ranije.

Čini se kako se Chandler napokon pomirio s time da neće dijeliti borilište s ‘‘Notoriousom‘‘. Na društvenoj mreži X, 38-godišnjak je napisao:

‘‘Nema veze, ljudi... Mislim da je napokon vrijeme da priznam da neće biti borbe. On je tek u drugoj od ukupno sedam faza tugovanja u vezi s tim što mu je karijera gotova. Mislio sam da će biti bliže petoj fazi do sada. Sretno‘‘

Skoro dvije godine je potrošio na čekanje, a bliži mu se 40. godina života. Možda je ipak trebao poslušati savjete?

Linker
15. kolovoz 2024 20:52