UFC

Otkriven je prvi meč UFC-ovog spektakla u Sphereu? Michel Pereira naći će se na jako teškom ispitu!

Michel Pereira

 AGIF/ddp USA/Profimedia
Sjajni brazilski borac srednje kategorije tražit će nastavak svog vrhunskog pobjedničkog niza

Ogromna očekivanja Dana White je postavio pred UFC 306 event koji će se održati 14. rujna (deveti mjesec) u Las Vegasu. Spektakularno zdanje pod nazivom ‘‘Sphere‘‘ po prvi puta će ugostiti UFC-ovu priredbu, a Dana White prije nekoliko dana otkrio je kako je UFC-ovim vlasnicima morao opravdati silne novce koje je već sada uložio u organizaciju tog eventa.

‘‘Nakon što sam im prezentirao cjelokupan plan, svi su jako uzbuđeni.‘‘, rekao je White koji je očito uspio opravdati uložena sredstva.

Dana najavljuje ‘‘najveći sportski event u povijesti‘‘, ali osim datuma, lokacije i spektakularne produkcije, zasad nije puno toga poznato po pitanju tog eventa. ‘‘Fight card‘‘ tek će biti otkriven, ali čini se da smo dobili potvrdu prve borbe na tom eventu.

Više izvora otkriva kako će rukavice ukrstiti Michel ‘‘Demolidor‘‘ Pereira i Anthony Hernandez, a Brazilac je sve te vijesti podijelio i na svom Instagram profilu.

Na papiru, čeka nas vrhunski meč. ‘‘Demolidor‘‘ je trenutno u fantastičnom naletu i slavio je u posljednjih osam mečeva. Posebno dobro Brazilac izgleda nakon prelaska u srednju kategoriju. Tri meča Pereira je odradio u kategoriji do 84 kg, a ukupno tri minute trajali su ti mečevi. Pereira je ekspresno slavio protiv Andrea Petroskog, Michala Oleksiejczuka i Ihora Potierie, a uskoro ga čeka okršaj s 14-rangiranim Hernandezom.

‘‘Fluffy‘‘ Hernandez u UFC-u je od 2019. godine, ali pod povećalo MMA javnosti najviše je došao u drugom mjesecu 2021. godine. Sjajni američki borac tada je izdržao početne nalete Rodolfa Vieire, ponajboljeg BJJ majstora koji je kročio u MMA vode. Ne samo da je izdržao njegove nalete, nego je Hernandez uspio završiti Vieiru ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi. Apsolutno nitko nije vjerovao da Hernandez može prisiliti na predaju takvog BJJ majstora, ali kondicijska sprema odigrala je veliku ulogu.

Hernandez je nakon toga dobio novu dozu samopouzdanja i upisao je još četiri uzastopne pobjede. Srčanost, kondicijska sprema, upornost, ali i odlične hrvačke vještine njegove su glavne odlike i predstavljat će vrlo interesantan izazov za Michela Pereiru.

Naravno, Michel Pereira također će predstavljati izazov za Hernandeza i u globalu nas čeka jako dobar meč.

Linker
03. srpanj 2024 12:44