UFC

Conor McGregor zahvalio se Alexu Pereiri i poručio: ‘Pravi prepoznaju prave, uzbuđen sam oko novog datuma‘

Conor ”The Notorious” McGregor

 PA IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
Irac se zahvalio Brazilcu i poručio je da će uskoro objaviti novi datum svog povratka

Conor McGregor je još uvijek na "svom putu povratka".

Prošle subote, McGregor je trebao boriti protiv Michaela Chandlera u glavnoj borbi UFC-a 303, ali je borba uklonjena s programa zbog McGregorove ozljede prsta na nozi. Od tada su oba borca bila aktivna na društvenim mrežama, raspravljajući o svojim budućim planovima, a McGregor je u ponedjeljak dao ažuriranje, nagovještavajući "novi datum". "Pravi prepoznaju prave," napisao je McGregor. "Uzbuđen sam što ću osigurati svoj novi datum."

U svom komentaru, McGregor je pohvalio prvaka poluteške kategorije Alexa Pereiru, koji je uskočio u borbu na kratkom roku zajedno s Jirijem Prochazkom i porazio Prochazku nevjerojatnim nokautom udarcem nogom u novoj glavnoj borbi UFC-a 303. Tijekom tjedna borbe, Pereira je branio McGregorovu odluku da se povuče iz borbe.

Kada je McGregor objavio razlog za svoje povlačenje s pay-per-viewa 29. lipnja, nije dao vremenski okvir za svoj povratak, kasnije komentirajući da se neće boriti dok nije potpuno zdrav. Chandler je u nekoliko navrata izjavio da će čekati McGregorovu borbu, koju je godinama želio i koja je usko povezana s njim od sredine 2023., kada su on i McGregor bili suparnički treneri na "The Ultimate Fighter 31".

Prije McGregorovih najnovijih tweetova, Chandler je tvrdio da mu je ponuđena borba s prvakom lake kategorije Islamom Makhachevom za listopad, ali bi bio spreman suočiti se s McGregorom na UFC-u 306, 14. rujna u Sphereu u Las Vegasu.

Makhachev je brutalno odbacio Chandlerovu tvrdnju, nazivajući trostrukog prvaka Bellatora "nepouzdanim" i dodajući da će, ako se ponovno pojavi prilika za borbu s McGregorom, "pobjeći". Chandler je također primio kritiku od Dustina Poiriera kada je pokušao omalovažiti Makhacheva zbog odbijanja revanša s "The Diamondom". Makhachev je porazio Poiriera na UFC-u 302, a Poirier nije jasno rekao hoće li se ponovno boriti.

Imao je borbene riječi za Chandlera.

"Zadavio sam te, i nisi se borio od tada," napisao je Poirier.

Poirier je posljednji protivnik Chandlera i McGregora. On je pobijedio Chandlera na UFC-u 281 u studenom 2022., i pobijedio McGregora na UFC-u 264 u srpnju 2021., kada je McGregor pretrpio lom noge u njihovoj borbi. Ta ozljeda je značajno utjecala na McGregorovu odsutnost iz borbi posljednje tri godine.

Linker
04. srpanj 2024 11:37