UFC

Ngannou komentirao otkazivanje meča Jonesa i Miočića: ‘To je tužno, bio sam vrlo uzbuđen zbog njihove borbe‘

Francis Ngannou

 AMY KAPLAN/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA Amy Kaplan/zuma Press/profimedia
‘Predator‘ je odradio otvoreni trening uoči borbe s Furyjem, a nakon toga je komentirao i trenutno najveću vijest u MMA svijetu

Otprilike nas 72 sata dijele od boksačkog okršaja Francisa Ngannoua i Tysona Furyja, a tim su povodom glavni akteri u srijedu odradili otvoreni trening u saudijskom Rijadu. Po završetku "open workouta", Ngannou je davao izjave za medije, a u razgovoru za MMA Junkie dotaknuo se i trenutno najveće vijesti u svijetu slobodne borbe - one o otkazivanju borbe između Jona Jonesa i Stipe Miočića zbog "Bonesove" ozljede.

"Predator" je, kao i veliki dio borilačke zajednice, razočaran činjenicom da smo ostali uskraćeni za ponajveći okršaj u povijesti UFC-a.

"Mislim da su to tužne vijesti. Nikad nije dobra vijest kada se sportaši ozlijede. Nadam se da će se Jones oporaviti. Bio sam vrlo uzbuđen što ću gledati tu borbu i vidjeti tko će pobijediti", rekao je bivši UFC-ov "heavyweight" prvak, pa dodao: "Kad se dogodi ovako nešto, ne možete nekoga kriviti. To je nešto što se može dogoditi bilo kome. Ne mislim da je to dio odluke, ali da, ipak je s***e".

Priznao je kamerunski nokauter i da nije previše obraćao pozornost na borbu za privremeni naslov UFC-ove teške divizije između Sergeja Pavloviča i Toma Aspinalla koja je, uslijed Jonesove ozljede, naknadno dodana na "fight card" UFC 295 priredbe u Madison Square Gardenu. Trenutno je, dakako, fokusiran na meč s "Gypsy Kingom" kojeg je dugo priželjkivao.

"Ovdje sam i živim svoj san, na velikoj pozornici. Sretan sam što sam dio igre", zaključio je Ngannou.

Linker
30. lipanj 2024 12:37