UFC

Michael Chandler ne odustaje od meča s McGregorom: ‘Znam da on želi drugog protivnika, ali nema šanse da se bori s nekim drugim‘

Michael Chandler

 Screenshot (youtube, The Mac Life)
Iskusni američki borac silno želi taj meč protiv najveće zvijezde u povijesti ovog sporta

Frustrirajuć period u životu Michaela Chandlera nastavio se i nakon UFC 303 eventa. Trebala je to biti priredba na kojoj bi Michael konačno dobio priliku boriti se protiv Conora McGregora, ali dva tjedna uoči održavanja tog eventa, Irac je otkazao svoj nastup zbog ozljede malog nožnog prsta.

Chandleru je preostalo pomiriti se s novonastalom situacijom i čeka ga novo čekanje. Mnogi smatraju da gubi vrijeme i radi pogrešku čekajući, a među onima koji se protive čekanju nalazi se i Dana White, UFC-ov predsjednik.

‘‘Nikada ne preporučam čekanje, jer vrijeme nije vaš prijatelj u ovom biznisu. No, Michael je u ovom sportu jako dugo, postigao je puno toga i možda je u fazi karijere gdje je meč protiv Conora ono što isključivo želi. On nije glup tip i može raditi što god želi.‘‘, rekao je White na konferenciji za medije nakon UFC 303 eventa.

Svoju priliku za obratiti se medijima dobio je i Michael Chandler. Popularni američki borac samo je ponovno potvrdio kako ne planira tražiti novog protivnika i nastavlja čekati povratak McGregora.

‘‘Ne puštam Conora. Znam da bi on volio boriti se protiv nekog tko nije Michael Chandler, zbog svega onog što donosim u kavez. Ali mislim da nema šanse da se on vrati u UFC, a da se pritom ne bori protiv mene. Njegov put povratka u UFC prolazi kroz Nashville i Michael Chandler je na tom putu. To je to.‘‘, rekao je Chandler, a zatim je otkrio potencijalni termin njihovog meča.

‘‘Prošle noći bio sam na sastanku s UFC-om i radili smo na nekim stvarima. Uvijek je to povezano s Conorom, a izvori bliski Conoru govore da će on biti spreman u osmom ili devetom mjesecu.‘‘, otkrio je Chandler i dodao je kako bi se radio borio protiv Conora na UFC 306 eventu u Sphereu.

Dojam je kako UFC zapravo i čuva taj meč za spektakl u Sphereu.

Linker
03. srpanj 2024 12:45