UFC

Michael Bisping prozvao Conora McGregora zbog ponašanja na subotnjoj priredbi: ‘Mogu reći samo jednu riječ - glupan‘

Conor McGregor 

 Bradley Collyer/PA Images/Profimedia
On se u javnosti pojavljuje i ponaša kako želi, a s obzirom na imidž koji njeguje, to sada više nikoga ne bi trebalo pretjerano čuditi

Gdje god da se irska zvijezda Conor McGregor pojavi, kamere su uvijek oko njega. Često se Conor zajedno sa svojom suprugom pojavi na borilačkim priredbama, prati ih iz prvih redova, a iznimka nije bila ni prošla subota na Wembleyju. Conor se u društvu svoje supruge pojavio na eventu, a naravno da je nekoliko kamera bilo uprto u njega.

Vjerojatno je dosta ljudi već naviklo na Conora i njegovu pojavu, no izgleda da Michaelu Bispingu i dalje smeta ponašanje UFC-ove zvijezde. Naime, jučer je Bisping na svom YouTube kanalu komentirao Conorovo ponašanje u subotu, a nije imao niti malo lijepe riječi za njega:

‘‘Conor, mislim da ćemo se svi složiti da je on fan Daniela Duboisa jer kad je Joshua prima one udarce, on nije mogao sjediti na sjedalu. Možda si i mogao zapaliti tu cigaru koju si imao u ustima. Ući negdje s tolikom nezapaljenom cigarom između zuba, što uopće reći na to? Jedna riječ mi samo dolazi na um, a to je – glupan‘‘, rekao je Bisping u Believe You Me podcastu.

‘‘To je problem kada mu oko njega nitko ništa ne govori. Nitko mu neće reći, ‘buraz, izgledaš kao ku**c s tim‘. Barem zapali tu cigaru, barem to‘‘, dodao je.

Jednostavno svaki Conorov pokret se prati i kasnije komentira na internetu, a Irca za to vjerojatno nije previše briga. On se u javnosti pojavljuje i ponaša kako želi, a s obzirom na imidž koji njeguje, to sada više nikoga ne bi trebalo pretjerano čuditi. Što je Bispingu sada došlo, ne znamo.

Linker
26. rujan 2024 12:38