UFC

Justin Gaethje planira Fizieva odvesti na ‘mračno mjesto‘: ‘Tamo ću ga i utopiti, servirat ću mu porciju poniženja‘

Justin Gaethje 

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Rekao je kako je Fiziev mlad i pun sebe te da će u kavez donijeti sve što ima, ali Garthje mu želi servirati ‘‘porciju poniženja‘‘

Fanovi jako vole mečeve Justina Gaethjea jer je on borac koji uvijek ostavi srce u kavezu, a to će vjerojatno učiniti i ove subote na UFC 286 priredbi u Londonu. Tamo ga čeka odlični Rafael Fiziev koji je trenutno u fantastičnom nizu od šest uzastopnih pobjeda, a preko Gaethjea će pokušati doći do samog vrha lake kategorije.

Jučer je Fiziev na pomalo bizaran način zaprijetio Gaethjeu kad je rekao da će mu pomirisati krv i srce te da će ih pojesti, a Gaethje na to nije odgovorio na sličan način. On je samo rekao kako će borba između njega i Fizieva biti borba godine, ali i da će mu servirati ‘‘porciju poniženja‘‘:

‘‘Stilovi čine borbe i on je jedan uzbudljiv borac. No, ja sam najuzbudljiviji borac koji je ikad ušao u kavez. Znam da svi mrzite kada to netko kaže, ali mislim da sam svake godine imao najbolju borbu godine. Tako da da, tako treba biti. Pogotovo ako imate takvog plesnog partnera. Mislim da će on donijeti sve u kavez. Mlad je, gladan, tamo je gdje sam ja bio prije pet godina. Pun sebe. Ne mogu dočekati da mu serviram porciju poniženja‘‘, rekao je Gaethje na UFC Embeddedu.

‘‘Moja je krivica što sam tako uzbudljiv, ali kad god se s nekim borim, izvučem najvećeg psa iz njih jer znaju da ću ja doći sa svojih 100 posto i da ću uvijek dati 100 posto te ići i kroz vatru ako treba. Otići ćemo na mračno mjesto ove subote gdje ga planiram utopiti‘‘, dodao je.

Teške riječi su razmijenjene, ostaje nam samo pričekati meč i vidjeti što će od svega toga i biti.

Linker
02. srpanj 2024 07:14