UFC

Justin Gaethje: ‘Ja sam najuzbudljiviji borac koji je kročio u kavez u povijesti ovog sporta‘

Justin Gaethje

 Screenshot (youtube, Themaclife)
S obzirom da je vlasnik deset bonusa i nekoliko nagrada za borbu godine, teško se ne složiti koliko je ovaj borac uzbudljiv

Osim borbe za titulu u velter kategoriji između Usmana i Edwardsa, UFC 286 ovog vikenda donosi i još nekoliko uzbudljivih borbi od kojih je jedna svakako ona između Justina Gaethjea i Rafaela Fizieva. Rangirani borci lake kategorije u kavez će ući kao sunaslovna borba večeri, što će biti odlična uvertira za ono što slijedi.

Gotovo je sigurna stvar da će ova borba biti pravi vatromet. Gaethje je vlasnik 10 bonusa za borbu večeri u UFC-u te je osvajao i nagradu za borbu godine, tako da je jučer rekao kako je upravo on najuzbudljiviji borac koji je ikada kročio u kavez:

‘‘Ja sam najuzbudljiviji borac koji je ikada ušao u kavez u povijesti ovog sporta. Naravno, ponosan sam na to. Nije da samo ja vjerujem u to, svi vjerujete. Svi znate da je to istina, a to ne radim namjerno. To je jednostavno ono što ja jesam. To je način na koji se ja natječem‘‘, rekao je Gaethje na Media Dayju.

‘‘Kreće se toliko brzo da ne mogu zapamtiti što se sve događa u tim borbama. Mogućnost da se prisjetite stvari iz kaveza je nepostojeća. Sve ide tako brzo i ako počnete prikupljati informacije, ako vaša intuicija odluta na sekundu ili dvije, gotovo je. Nemate vremena za to. Fiziev ima ozbiljne vještine, taj tip je najbolji od najboljih. Mislim da mogu iskoristiti određene situacije. Mislim da mogu napraviti više štete od njega. Bolje kontroliram distancu i bit ću savršen u subotu‘‘, dodao je.

Što reći osim da se nadamo kako će ova borba ispuniti sva očekivanja. Obojica imaju veliki motiv za pobjedu, a vjerujemo da će za nju pokušati sve učiniti.

Linker
02. srpanj 2024 07:46