UFC

Jon Jones u velikoj borbi izvan kaveza: ‘Danas sam najsretniji tata na svijetu‘

Jon Jones

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Ova vijest o Jonesovom skrbništvu otvara novo poglavlje u njegovom privatnom životu koji je često bio predmet kontroverzi

Jon Jones dobio je polovično skrbništvo nad svojim sinom. Nesuglasice i sudski sporovi oko skrbništva mogu biti iznimno iscrpljujući, a izgleda da je u toj borbi ‘Bones‘ uspio doći do željenog ishoda.

‘Bones‘ je nedavno objavio vijest na društvenim mrežama i to na veliko iznenađenje obožavatelja koji nisu ni znali da UFC prvak u teškoj kategoriji uopće ima sina.

"Upravo mi je dodijeljeno 50/50 skrbništvo nad mojim sinom, danas sam najsretniji tata na svijetu", napisao je Jones na X-u.

Malo drugih detalja je otkriveno o situaciji, ali mnogi su proslavili vijest, uključujući i UFC-ovu novinarku, Ninu-Marie Daniele, koja je čestitala borcu kojeg mnogi smatraju najvećim svih vremena.

"Čestitke Jon", napisala je. "Bog te blagoslovio!"

Naravno, nisu svi bili ljubazni kao Daniele, mnogi su iskoristili priliku da se narugaju Jonesu, a neki su čak sugerirali da će dijete biti u lošijoj situaciji s ‘Bonesom‘ u svom životu.

Osim svog misterioznog sina, Jon Jones je poznat kao otac triju kćeri koje ima sa svojom dugogodišnjom zaručnicom Jessie Moses.

image

Jon Jones s obitelji

Chris Unger Zuffa Llc

Nakon što je dominirao poluteškom kategorijom više od desetljeća, Jones je uzeo trogodišnju pauzu od borbi kako bi se usredotočio na prijelaz u tešku kategoriju. To se pokazalo isplativim jer je ‘Bones‘ brzo svladao Ciryla Ganea u svom povratku na UFC-u 285, prisilio je ‘Bon Gamina‘ na predaju nakon samo dvije minute kako bi osvojio upražnjeni pojas teške kategorije.

Jones još nije branio naslov, iako to nije u potpunosti njegova krivnja. Trebao se boriti sa Stipom Miočićem na UFC-u 295 prošle godine, ali ga je ozljeda prsnog mišića izbacila iz borbe, što je potaknulo promociju da okruni privremenog prvaka. Nisu napravljene službene najave, ali se očekuje da će se ‘Bones‘ vratiti u oktogon u studenom za svoju borbu s Hrvatom iz Clevelanda.

Linker
27. lipanj 2024 21:18