UFC

Jon Jones: ‘Ja sam opakiji lik od Ngannoua, ali ne trebaju mi tenzije ako se nećemo boriti‘

 Francis Ngannou i Jon Jones 

 Aaron Litz/Zuma Press/Profimedia
Da je sve to skupa bilo prije godinu dana kada su obojica bili u UFC-u bi imalo smisla, no ovako djeluje kao mlaćenje prazne slame

Odmah nakon Delijine borbe na jučerašnjem PFL-u došlo je do susreta Jona Jonesa i Francisa Ngannoua licem u lice. Ray Sefo je pozorno pratio svaki njihov korak da ne bi došlo do nepredviđenih situacija, no mogao je biti miran. Borci su se samo htjeli pogledati oči u oči i razmijeniti pokoju rečenicu.

Mogućnost da se njihova borba sada dogodi je vrlo mala, a možemo reći i nikakva. Ngannou je u PFL-u a Jones u UFC-u, a niti jedan neće ići u organizaciju od drugoga. Kako god, to ih ne sprečava da se nadmeću tko je ‘‘opasniji‘‘. To su radili na društvenim mrežama, a Jones je jučer opet rekao da smatra sebe opasnijim čovjekom.

‘‘Upoznao sam Francisa prije, on je duša od čovjeka. Van borbi je on čovjek pun poštovanja. Ja isto mogu imati poštovanja, bio sam sretan da ga vidim i htio sam dotaknuti šake. Ako se nećemo boriti, nema razloga da imamo tenzije. Pogotovo kad se vidimo uživo. ‘Cool‘ je raditi ‘trash talk‘ i uzbuđivati fanove, ali mi smo burazi na kraju dana‘‘, rekao je Jones za ESPN.

‘‘No, ja znam da sam opakiji tip od njega. Tako da ga ne trebam gledati na čudan način i slično. Ima velike mišiće, ima impresivnu figuru, ali kada pričamo o borbi, cijeli svijet zna tko sam ja‘‘, zaključio je Jones.

Jones vjerojatno ispravno razmišlja jer sad bilo kakav ‘‘beef‘‘ između njih dvojice nema smisla. Da je sve to skupa bilo prije godinu dana kada su obojica bili u UFC-u bi imalo smisla, no ovako djeluje kao mlaćenje prazne slame.

Linker
01. srpanj 2024 12:10