UFC

Francis Ngannou optužuje UFC da ga sabotira jer želi organizirati borbu između Jonesa i Furyja

Francis Ngannou

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Iako je vjerojatno istina da Dana to baš sada namjerno radi, pitanje je što je s Ngannouovim boksačkim mečom

Teško se oteti dojmu da je UFC odjednom počeo uvelike raditi na dovođenju Tysona Furyja i na organiziranju meča između Jonesa i njega. Dana nije htio ni čuti nešto slično kada ga je Francis to tražio dok je još bio u UFC-u i prvak u teškoj kategoriji, ali u posljednje vrijeme je okrenuo ploču.

Vrlo vjerojatno se radi o pokušaju ‘‘osvete‘‘ Ngannouu za sve što je rekao protiv UFC-a nakon što je iz njega otišao, a i on je primijetio što Dana White sada radi. Nije mu promaklo da sada čini sve da dovede Furyja, dok za to nije htio ni čuti kada ga je on molio.

‘‘To nikada nije bila ideja kada sam ja bio u UFC-u, a sada kada više nisam tamo samo razmišljaju kako da me sabotiraju. Ali Ngannou se ne da. Ja ću ovdje biti jako dugo vremena!‘‘, rekao je Francis nakon PFL-ove priredbe.

‘‘Trebam li uopće pričati o tome? Međuljudski odnosi ovdje (u PFL-u) su drugačiji. Zdravi, puni poštovanja. Razumijete li da sam ovdje dobio gotovo sve za što sam se borio? Dobio sam sve, što drugo mogu poželjeti?‘‘, zapitao se.

Iako je vjerojatno istina da Dana to baš sada namjerno radi, pitanje je što je s Ngannouovim boksačkim mečom. Tyson Fury izgleda kao da ga ta borba više ne zanima, a Wilderov tim je rekao da je za njih vjerojatno sljedeći Andy Ruiz. Možda je iza kulisa nešto i dogovoreno, ali barem u javnosti se ne čini tako. U PFL-ov kavez neće još godinu dana, tako da je sve to pomalo nejasno i u zraku.

Linker
30. rujan 2024 10:35