UFC

Jon Jones ima poruku za Ngannoua i Izzyja: ‘Mogu pauzirati još dvije godine i nećete me nadmašiti‘

Jon Jones

 RONALD MARTINEZ/Getty images/Profimedia
Jedan od najboljih boraca svih vremena odbrusio je prvaku teške kategorije

Poprilično aktivan bio je Jon Jones komentirajući UFC 276 event svojim objavama na Twitteru. Poznato je kako se Jones i Adesanya već dugi niz vremena ne vole i nerijetko se prozivaju putem medija.

Nakon novog ne naročito impresivnog nastupa Israela Adesanye, ‘‘Bones‘‘ je dočekao priliku za podbadanje, a odlučio se okomiti i na nokte Israela Adesanye. Poznato je da prvak UFC-ove srednje kategorije voli imati sređene nokte i time izaziva podijeljene reakcije javnosti.

"Brate ja ne mogu prestati razmišljati o ovome sr***. Kako si mislio zaprijetiti tipu kao što je Alex s tim blještavim noktićima? Zamislio si me.", napisao je Jones putem Twittera.

Adesanyja je bijesno reagirano na konferenciji za medije poručivši kako uopće ne želi slušati ništa o Jonesu te da nije na njemu da komentira njegove nokte. Jedan od onih koji je stao u obranu Izzyja, jeste i Francis Ngannou, prvak UFC-ove teške kategorije.

Dobre su šanse da u budućnosti gledamo obračun Ngannoua i Jonesa koji bi kasnije ove godine trebao debitirati u teškoj kategoriji. Dana White izjavio je kako još uvijek nisu sigurni hoće li Jonesa upariti s Miočićem ili će čekati oporavak Francisa Ngannoua. Neovisno o tome, Ngannou je stao u obranu Adesanye jer Izzy je prije svega njegov dobar prijatelj.

"Dok je Jones sjedio i pričao sr***, Izzy je obranio svoj pojas pet puta. Čestitam ti šampione Israel Adesanya. Neki ljudi samo pričaju, dok drugi ostvaruju.", bila je replika prvaka teške kategorije.

Odgovor Jona Jonesa neko vrijeme se čekao i pojavila su se određena mišljenja kako se ‘‘Bones‘‘ utišao čim se Ngannou uključio u priču. Jones je ipak odlučio uzvratiti i prvaku teške kategorije.

‘‘Gledajte Francisa kako brani ‘Elsu‘, kako slatko. Mogao bih uzeti još dvije godine pauze, a vas dvojica zajedno ne biste ostvarili ono što sam ja ostvario u tom kavezu.‘‘, poručio je Jones.

Elsa je inače fiktivni lik koji se pojavljuje u Disneyjevom klasiku ‘‘Snježno kraljevstvo‘‘, a njom se Adesanya služio u svojim prijetnjama koje je upućivao Alexu Pereiru.

Činjenica je kako su Jonesova ostvarenja priča za sebe i teško će ih netko od ovih boraca izjednačiti. Unatoč tome, treba istaknuti kako Ngannou i Adesanya nemaju niti približno mrlji u svojoj karijeri naspram Jonesa koji je višestruko puta imao problema s dopinškim testiranjima, a o problemima izvan kaveza ne treba niti govoriti.

Sve u svemu, nadamo se da ovo neće ostati na prepucavanjima oko ostvarenja, nego da će se Jones i Ngannou obračunati i unutar kaveza u skorijoj budućnosti. Naravno, prije svega priželjkujemo Miočićev obračun s Jonesom.

Linker
24. rujan 2024 00:06