UFC

Je li to potvrda da se Israel Adesanya vraća u kavez? Njegov timski kolega otkrio detalje

Israel Adesanya

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Samo su dvije borbe zasada službeno najavljene, ali Dan Hooker je uz sebe otkrio još dvojicu koji bi trebali nastupiti u Perthu

Ovaj period je za Israela Adesanyu najduža odsutnost iz oktogona od početka njegove UFC karijere. Sada bi on i ostali istaknuti predstavnici novozelandske dvorane, ‘City Kickboxing‘, Dan Hooker i Kai Kara-France uskoro mogli biti potvrđeni za nadolazeći UFC-ov događaj u Australiji.

UFC 305 održat će se 17. kolovoza u RAC Areni u Perthu. Na posljednjem događaju u Australiji, Adesanya je izgubio titulu prvaka srednje kategorije od Seana Stricklanda.

Iako će se događaj održati za dva mjeseca, još nije službeno najavljena glavna borba priredbe. Međutim, Hooker je inzistirao da bi on trebao nastupiti 17. kolovoza.

"Želim taj datum. Želim ga u Perthu", rekao je Hooker za Combat TV. "Rekli su mi da ću biti na toj priredbi, ali nemam pojma protiv koga ću se boriti."

"Nije me briga jesu li rangirani, nerangirani, iznad, ispod, lijevo ili desno. Samo se želim boriti tog datuma."

Hooker je potom otkrio još dva borca koji bi se mogli pojaviti na taj dan.

"Znate, poput Kaia (Kara-Francea), Izzyja (Israela Adesenye) - oni su na toj priredbi. Samo se želim zabaviti sa svojim prijateljima."

Kasnije je potvrdio svoje uvjerenje da će se on, Israel Adesanya i Kai Kara-France natjecati na UFC-u 305.

"Čvrsto smo stali na Perth. UFC je rekao: ‘Da, stavit ćemo ga na taj datum.‘ A onda, tko god. Tko god se prijavi, tko god se javi, to je to."

"Mogao bi biti apsolutno bilo tko. Samo taj datum, borit ću se s bilo kim. Onda ću sjesti, popiti pivo, gledati Kaia kako se bori, gledati Israela kako se bori i nakon toga provesti dobru noć s prijateljima."

Trenutno su za ovaj ‘pay-per-view‘ događaj potvrđene samo borbe između Casey O‘Neill i Tereze Blede te između Toma Nolana i Alexa Reyesa.

Linker
20. lipanj 2024 14:04