UFC

‘Ja bih ga vrlo lagano razbio‘: Arman Tsarukyan smatra Oliveiru ‘poklonom‘ i laganim protivnikom

Arman Tsarukyan i Charles Oliveira

 Instagram (arman Tsarukyan, Charles Oliveira)
Tsarukyana ovog vikenda čeka Joaquim Silva, a dolazi iz pobjede nad Damirom Ismagulovim

Atraktivnom pobjedom nad Beneilom Dariushom, Charles Oliveira je na svoju adresu svakodnevno počeo dobivati razne prozivke i ponude za borbu. Za njega je sljedeći vjerojatno prvak Makhachev i nova prilika da napadne titulu, ali su mu se bez obzira na to razni borci iz kategorije ponudili za borbu.

Najsvježiji slučaj jest još jedan mladi i talentirani borac. Arman Tsarukyan je izrazio želju za borbom protiv bivšeg prvaka, a osim toga ga je nazvao ‘‘laganom pobjedom‘‘, iako je prije toga rekao da ga jako poštuje kao borca i čovjeka:

‘‘Charles Oliveira je dobar borac i dobar protivnik. Ima jako puno iskustva i dosta je strpljiv. To pokazuje na kakvom je nivou Charles. Za mene je Charles poklon i ja bih ga lagano razbio. To je zbog njegovog stila koji meni jako odgovara‘‘, započeo je Tsarukyan na media dayju.

‘‘Mislio sam da će to Dariush sigurno pobijediti. U jako je dobroj formi. Mislim da je to bila njegova zadnja životna šansa da se bori za titulu protiv prvaka Makhacheva. Da je pobijedio bi se borio, a sada će mu trebati godina, godina i pol, a znate da više nije mlad kao ja. Baš sam zbog toga mislio da će dati sve što ima u toj borbi. Na početku je izgledao dobro, a onda mu se nešto dogodilo. Promašio je udarac, što je tu je‘‘, osvrnuo se i na njihov meč.

Tsarukyana ovog vikenda čeka Joaquim Silva, a dolazi iz pobjede nad Damirom Ismagulovim. Što se tiče izjava o Oliveiri, vjerojatno je i sam svjestan da Oliveira nije ‘‘laka lova‘‘ za nikoga na svijetu, tako ni za njega.

Linker
02. srpanj 2024 12:29