UFC

Holloway strahuje da bi Volkanovski mogao Oliveiri ‘ukrasti‘ novu borbu protiv Makhacheva

Islam Makhachev, Marc Goddard i Alex Volkanovski

 Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Više puta je Dana rekao kako ne želi upariti Alexa i Islama odmah nego želi da obojica barem po jednom obrane titule u svojim kategorijama

Još uvijek se nižu reakcije na maestralnu pobjedu bivšeg prvaka Charlesa Oliveire nad Beneilom Dariushom prošle subote na UFC 289 priredbi. Tehničkim nokautom u prvoj rundi je Oliveira pobijedio Dariusha i prekinuo mu niz od osam uzastopnih pobjeda, a sada je njegov cilj jasan.

Do sada su se javili mnogi borci podržavajući Oliveiru i govoreći kako je ovom pobjedom i više nego zaslužio još jednu priliku napasti pojas i prvaka Islama Makhacheva. Jedan od njih je i May Holloway, koji također ne krije oduševljenje Charlesovom posljednjom pobjedom i velikim povratkom:

‘‘Čovječe, mislim da je Charles fenomenalan. Znate kako skeptici uvijek govore kako je gotov i slične stvari, bla bla bla. On je ovime zaslužio punopravni napad na titulu i mjesto u tom revanšu u desetom mjesecu. Ja sam jako uzbuđen što ću ga opet gledati‘‘, rekao je Holloway za The Mac Life.

‘‘Oh, brate, ja mislim da je Oliveira ovime učinio i više nego dovoljno. No i dalje moramo vidjeti. Alex i dalje dolazi 8.7. Ako Alex tamo dođe i učini nešto izvanredno, mislim da bi UFC moga izabrati njega. Moramo vidjeti što će se tada dogoditi. Izgleda da je trenutno kocka u igri‘‘, sjetio se Max.

Volkanovski bi uistinu morao učiniti nešto spektakularno protiv Rodrigueza da mu UFC da novi napad na titulu u lakoj kategoriji. Više puta je Dana rekao kako ne želi upariti Alexa i Islama odmah nego želi da obojica barem po jednom obrane titule u svojim kategorijama. Volkanovski to možda učini protiv Rodrigueza, ali Islam još nije branio titulu od pobjede nad Volkanovskim.

Linker
04. srpanj 2024 15:02