UFC

Israel Adesanya otkrio što će raditi drugačije u revanšu s Pereirom: ‘Sam ću si stvoriti pritisak‘

 Israel Adesanya

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Adesanya nije htio čekati Pereirin eventualni poraz i ponovni napad na pojas, nego je odlučio pokušati osvetiti se svom krvniku

Israel Adesanya je krajem prošle godine po prvi puta izgubio u srednjoj kategoriji u UFC-u, a njegov stari znanac Alex Pereira mu je nanio ukupno treći poraz u njihovim međusobnim ogledima. Ovaj je ipak bio najbolniji jer je došao u borbi za pojas, i to u posljednjoj rundi meča nakon što je Israel vodio na sudačkim karticama.

Sada je revanš u UFC-u službeno dogovoren, a održat će se na UFC 287 priredbi u četvrtom mjesecu. Bivši prvak ne želi propustiti priliku te će se ponovno pokušati osvetiti Pereiri, a hoće li mu to poći za rukom, saznat ćemo za manje od dva mjeseca. O novom meču je progovorio sam Adesanya:

‘‘Nije da prije nisam bio motiviran boriti se protiv tog lika, no ovog puta ću si sam staviti pritisak. Ono, je**š pojas, je**š sve ostalo, samo moram pobijediti tog lika. Moja glavna motivacija je da ga pobijedim. Kao što sam već i rekao, ne zanima me je li 1-0 ili 3-0, ne pratim to. Moram samo to učiniti‘‘, rekao je Adesanya prošlog vikenda na UFC 284 priredbi.

‘‘Ući ću unutra i neću previše razmišljati. Neću se bojati povući okidač. Ući ću unutra i razmjenjivati udarce s njim, tako da to očekujte. Kao što sam i rekao, moram pričati jer vi želite da pričam, no obećavam vam da ću učiniti više u ovoj borbi. Ako ostane možemo to učiniti (treći MMA meč), no imam osjećaj da će otići u polutešku‘‘, dodao je Adesanya.

Ukoliko Pereira ponovno pobijedi Adesanyu, nije nemoguće da će tražiti priliku za napad na pojas u poluteškoj kategoriji jer je još i prije prve obrane titule u svojoj kategoriji počeo prozivati Jamahala Hilla.

Linker
30. lipanj 2024 22:07