UFC

Islam Makhachev otkrio namjerava li trenirati s Khamzatom: ‘Nemamo te planove niti pregovaramo‘

Islam, Khamzat i Khabib

 Bloody Elbow
Chimaev se skuobio sa Khabibovim timom na UFC 280 priredbi, a pomirio ih je Kadyrov

Prije 10-ak dana Islam Makhachev je imao vjerojatno najbolju noć u životu. Pred prepunom dvoranom je u Abu Dhabiju pobijedio Charlesa Oliveiru ‘‘submissionom‘‘ u drugoj rundi te je postao novi prvak lake kategorije. Sve je za Islama tu večer bilo savršeno, počevši od gromoglasne podrške publike u areni pa preko samog nastupa koji je bio odličan i koji ga je doveo do tog prestižnog mjesta.

No, za njega i njegov tim nije sve bilo tako savršeno. Mrlju je na sve to bacio sukob Khamzata Chimaeva sa Khabibovim timom, a točnije Chimaeva i Abubakara Nurmagomedova. Sijevnuli su tu i neki udarci, bilo je naguravanja da bi na kraju policija prekinula sukob i razdvojila ih.

Odmah iste večeri reagirao je i čečenski vođa Ramzan Kadyrov koji ih je sve okupio i preko video poziva pomirio. O tome više možete pročitati OVDJE.

Sad kad su se strasti malo smirile, očekivalo se da će ova dva tima pronaći neki zajednički jezik, no to se možda dogodilo samo na deklarativnoj razini. Islama su neki dan pitali namjerava li možda sada trenirati sa Khamzatom, na što je nezainteresirano odgovorio:

‘‘Mi treniramo u različitim klubovima. Nemamo planove niti pregovaramo o tome da treniramo skupa‘‘, kratko je rekao Makhachev.

Obojica i bez toga sigurno imaju s kime trenirati, a i dojam je da njih dvojica njeguju totalno različit imidž jer se Khamzat u posljednje vrijeme uživio u ulogu ‘‘gangstera‘‘, dok je Islamova pojava ipak nešto drugačija.

Linker
18. rujan 2024 04:05