UFC

Cormier o famoznom sučeljavanju: ‘Ngannou je mislio da je najopakiji dok mu Jones nije dodirnuo ruku‘

Ngannou i Jones

 Screenshot (youtube, Pfl Mma)
Prava je šteta što su se sada Ngannou i Jones odlučili sučeljavati, odnosno u ovom trenutku kada više ne postoje šanse za njihov meč

Prošlog su se tjedna Jon Jones i Francis Ngannou našli licem u lice, a sve se dogodilo nakon pobjede Ante Delije nad Mauriceom Greeneom. Jones je Greeneu bio u kutu dok je Francis iz prvog reda gledao PFL-ovu priredbu, tako da je bilo dosta izgledno da će se borci sresti negdje usput.

To se upravo dogodilo, a Jones i Ngannou su se rukovali i razmijenili nekoliko riječi. Odmah nakon toga su uslijedile psihološke analize tih nekoliko sekundi, a priliku za svoju analizu nije propustio ni Daniel Cormier.

‘‘Gledao sam ih kako prilaze jedan drugome, i vidio sam da se Francis ne boji nikoga. On je jedan od najopakijih likova na planeti. Ali znate, kada mu je Jones došao i dotaknuo mu ruku, nešto se u njemu promijenilo. Bez obzira što su licem u lice. Kad je Francis počeo govoriti kako je on kralj svijeta, Jones je za sebe rekao da je on oduvijek kralj i da je oduvijek bio najbolji. Pogotovo kada pogledate njegov izraz lica, a ja sam to vidio i prije‘‘, rekao je Cormier u ‘‘DC&RC‘‘ podcastu.

‘‘Stojiš nasuprot čovjeka koji također misli da je najbolji. To može biti dobro, pomalo i dosadno. Ali onda shvatite da je to čovjek koji uistinu misli da vas može pobijediti i ima takav izraz lica. Malo se naljutite. Onda počnete razmišljati kako bi dali sve da prebijete tog tipa‘‘, dodao je.

Prava je šteta što su se sada Ngannou i Jones odlučili sučeljavati, odnosno u ovom trenutku kada više ne postoje šanse za njihov meč.

Linker
03. srpanj 2024 21:22