UFC

Dustin Poirier komentirao Gaethjea: ‘To je isti borac kao i uvijek, sada je samo nešto oprezniji‘

Poirier vs. Gaethje

 Jeff Brown/Zuma Press/Profimedia
Iako su pet godina stariji nego u prošlom meču, sigurno nas opet čeka jedna fenomenalna borba za BMF titulu

BMF titula se vraća, a na UFC 291 priredbi ovoga ljeta ćemo dobiti nasljednika Jorgea Masvidala. Dustin Poirier i Justin Gaethje će se za nju boriti u svom međusobnom revenšu, a Gaethje će zasigurno biti silno motiviran da uz osvajanje ovog pojasa osveti i poraz kojeg mu je Poirier nanio 2018. godine.

Ova borba je vjerojatno pravi vatromet u najavi, pogotovo ako u obzir uzmemo beskompromisan stil obojice boraca. Poirier smatra da je Gaethje isti borac kao i ranije, jedino sad smatra kako je počeo te iste stvari raditi nešto opreznije:

‘‘Trebala mi je ova borba, tu sam najbolji. Tu sam i najviše motiviran, tu učim najviše o sebi i o borilačkim sportovima. Tu je i najveća slava – u toj nelagodi. Ja uvijek pokušavam sebe gurnuti u vatru. Ovo je savršen način da to učinim. Ako vas ova borba ne uzbuđuje, onda niste istinski fanovi borilačkih sportova‘‘, rekao je Poirier u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Svjestan sam u što se upuštam. Ovo je borba licem u lice i to me jako uzbuđuje oko ove borbe. U zadnjoj je borbi Gaethje izgledao drugačije, barem tako kažu. Koristio je prednji direkt bolje, bolje se lateralno kretao. No, ja mislim da je on isto borac kao i prije. Radi iste stvari koje je uvijek radio, samo puno opreznije‘‘, dodao je.

Svakako će biti jako zanimljivo gledati novi okršaj ove dvojice beskompromisnih boraca. Iako su pet godina stariji nego u prošlom meču, sigurno nas opet čeka jedna fenomenalna borba za BMF titulu. Možda su mišljenja oko te titule podijeljena, ali osvajaču iste će ona sigurno značiti.

Linker
03. srpanj 2024 14:52