UFC

Daniel Cormier savjetovao Poiriera da još ne ide u mirovinu: ‘Atrakcija je, trebao bi ostati i prihvaćati velike borbe‘

Dustin Poirier

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Iako ima 35 godina, Poirier u kavezu nije pokazao nikakve znakove potrošenosti i da je van ‘‘primea‘‘

Odličan meč pružio je Dustin Poirier prvaku Makhachevu proteklog vikenda na UFC 302 priredbi, no nije uspio uzeti mu pojas u lakoj kategoriji. Pokazao je Poirier kako još nije za mirovinu jer je uistinu pošteno namučio prvaka i pružio jedan kompetitivan meč, no ne znamo što mu budućnost nosi.

U kavezu je Poirier rekao da vidi da se još može natjecati s najboljima, ali i da je ovo možda posljednji put da ga gledamo. Daniel Cormier nikako ne želi vidjeti Poiriera u mirovini, barem ne još, a savjetovao ga je da ostane i prihvaća velike borbe:

‘‘Ne želim ga vidjeti kako odlazi. Ne znam zašto bi trebao otići. Mislim da je ono što Dustin Poirier treba raditi jest ostati i prihvaćati velike borbe. On je trenutno atrakcija u borilačkom svijetu i ima puno novca kojeg je zaradio, ali i dalje ima velikih borbi za njega‘‘, rekao je Cormier na svom YouTube kanalu, pa nastavio:

‘‘Očito, izgubio je i sigurno je tu prisutno neko razočaranje, ali sve u svemu, mislim da Dustin Poirier treba biti ponosan na svoj nastup u kavezu. Međutim, ukoliko je uistinu odlučio da je to to, čestitke, Dustine. Učinio si nešto što mnogi nikada nisu očekivali da ćeš učiniti.‘‘

Iako ima 35 godina, Poirier u kavezu nije pokazao nikakve znakove potrošenosti i da je van ‘‘primea‘‘, tako da bi bila šteta da ga ne gledamo još koji put u nekoj velikoj borbi. Naravno, prošao je puno ratova i teških mečeva u svojoj karijeri, tako da bi mu bilo teško zamjeriti i da se ipak odluči povući.

Linker
23. lipanj 2024 19:26