UFC

Conor McGregor se oglasio povodom otkazivanja današnje konferencije: ‘Razlozi su izvan naše kontrole..‘

Conor McGregor

 Screenshot (youtube, Ufc)
Irac se obratio putem svog X računa, a UFC nije dao detaljne razloge

Ponajveća borilačka zvijezda današnjice nije dala detaljan osvrt na današnje otkazivanje novinske konferencije uoči UFC-a 303, a ista je trebala biti održana u rodnom gradu McGregora u Dublinu.

Kasno u nedjelju navečer, dužnosnici UFC-a objavili su vijest da planirana press konferencija na kojoj su trebali sudjelovati McGregor, Michael Chandler i izvršni direktor UFC-a Dana White više neće biti održana prema rasporedu. Nije naveden razlog za odgađanje, što je odmah izazvalo spekulacije o tome zašto je press konferencija tako naglo otkazana.

McGregor je objavio kratku izjavu na društvenim mrežama kojom "objašnjava" razloge i ispričava svima koji su planirali prisustvovati press konferenciji.

"U konzultaciji s UFC-om, današnja press konferencija otkazana je zbog niza prepreka izvan naše kontrole", napisao je McGregor na Twitteru. "Ispričavam se svojim irskim obožavateljima, kao i obožavateljima širom svijeta, zbog neugodnosti i cijenim svu vašu strast i podršku. Jedva čekam da održim najveći show svih vremena u oktogonu." McGregor nije izričito naveo zašto je press konferencija otkazana, ali očito se sve dogodilo prilično brzo, s Whiteom koji je izjavio na UFC 302 da je bio zakazan za let za Irsku sljedeći dan.

Chandler se također pripremao za ukrcavanje na let za Irsku kada je dobio vijest da press konferencija više neće biti održana.

Nema riječi o tome da li otkazivanje press konferencije ima ikakav utjecaj na stvarni UFC 303 događaj koji je zakazan za 29. lipnja u Las Vegasu.

Očekuje se da će McGregor se vratiti u akciju prvi put u tri godine nakon što je doživio stravičnu prijelom noge u svojoj najnovijoj borbi 2021. Što se tiče Chandlera, već je preko godinu dana čekao borbu protiv McGregora nakon što su bili treneri u Ultimate Fighteru protekle godine.

Trenutno, McGregor vs. Chandler još uvijek ide prema rasporedu, ali nije poznato hoće li borci imati priliku ponovno se susresti prije nego što se sastanu tijekom borilačkog tjedna u Las Vegasu.

Linker
23. lipanj 2024 02:49