UFC

Chael Sonnen tvrdi da je Cain Velasquez ‘najstrašniji borac u povijesti MMA-a‘: ‘Jedinstven je‘

Cain Velasquez 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Ispričao je i jako zanimljivu priču o danu kada je Cain po prvi puta došao u AKA dvoranu, svakako vrijedi pročitati

Ono što je proživio Cain Velasquez noćna je mora svakog roditelja, a taj gnjusan čin ga je natjerao da stvari uzme u svoje ruke te je pucao na pedofila koji mu je zlostavljao dijete. Nakon gotovo deset mjeseci u zatvoru nedavno je pušten uz jamčevinu, a fanovi su te vijesti dočekali s oduševljenjem.

Nakon što je pušten odradio je i jedan nastup u profesionalnom hrvanju, no ime Caina Velasqueza se prije svega veže uz UFC gdje je bio prvak u teškoj kategoriji te je svojevremeno bio jedan od najboljih boraca u svojoj diviziji. Chael Sonnen tvrdi da je Velasquez najstrašniji borac u povijesti MMA-a:

‘‘Najstrašniji borac u MMA povijesti je Cain Velasquez, zatim velika praznina pa svi ostali. On je imao sve; izgled, oči, bradu i taj njegov stoicizam. Pratila ga je reputacija i tračevi, imao je radnu etiku, imao je omjer i nokaute. Bilo je tu nešto strašno oko njegove kondicije, to ne viđamo toliko često na tom nivou‘‘, rekao je Sonnen u svom podcastu.

‘‘Postoji priča kada je Cain prvi puta došao u AKA dvoranu i htio se predstaviti Mendezu, došao mu je tri puta i ovaj ga je ignorirao. Treći put mu je rekao da ode udarati vreću nogom 1000 puta, a on je otišao i to učinio. Jedinstven je‘‘, dodao je Sonnen.

Velasquez je oduvijek bio jedan od onih fanovima dragih boraca, tako da ne čudi količina empatije i podrške koju je dobio od njih u posljednjih nekoliko mjeseci. To je samo jedna borba pred njim iz koje se nadamo da će izaći kao pobjednik.

Linker
28. lipanj 2024 20:37