UFC

‘Borimo se u četiri ujutro, to mi umanjuje osjećaj borbe za titulu!‘: Curtis Blaydes ponovno se požalio na satnicu UFC 304 priredbe

 Curtis Blaydes 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
UFC je uistinu satnicu priredbe mogao prilagoditi lokalnom vremenu, a bit će zanimljivo vidjeti kako će borci izgledati u četiri ujutro

UFC 304 priredba na rasporedu nam je idućega tjedna, a osim borbe za titulu u velter kategoriji, gledat ćemo i borbu za privremeni pojas u teškoj kategoriji. Tom Aspinall branit će svoj status privremenog prvaka u revanšu protiv Curtisa Blaydesa, a još mnoštvo odličnih borbi na rasporedu je za sljedeći tjedan.

Ono s čim su borci nezadovoljni svakako jest satnica priredbe. Iako se održava u Engleskoj, UFC 304 prilagođen je američkoj publici te će se borci u kavezu naći oki četiri ujutro. To jako smeta Blaydesu koji je ponovno progovorio protiv toga:

‘‘Najveća razlika će biti to što se borimo u četiri ujutro. Zbog toga imam osjećaj da ovo nije prava borba za titulu. Nikada ne biste vidjeli Conora McGregora kako se bori u četiri ujutro neovisno gdje u svijetu. To mi nekako umanjuje sve ovo, ali ne zanima me. Dobivam plaću kao da se borim za titulu, to je jedino bitno‘‘, rekao je Blaydes prošloga vikenda na UFC-ovoj priredbi.

‘‘Ako budem umoran pet minuta prije nego prozovu moje ime, to će biti moja krivica. Ako ne možete ustati da biste se borili za titulu, onda ju ni ne zaslužujete. Pritisak je uvijek tu. Nitko ne želi izgubiti, nitko ne želi biti nokautiran na TV-u‘‘, zaključio je.

UFC je uistinu satnicu priredbe mogao prilagoditi lokalnom vremenu, a bit će zanimljivo vidjeti kako će borci izgledati u četiri ujutro. Blaydes se više puta javno žalio na ovo, no kritike koje je uputio nisu bile uvažene.

Linker
29. kolovoz 2024 08:31