UFC

Aspinallu ne smeta satnica UFC 304 priredbe: ‘Možete se boriti u ponoć, ali ne i u četiri ujutro. Možda onda i niste tako dobri‘

Tom Aspinall

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Itekako ima smisla ovo što Aspinall govori, no vjerujemo da bi većini ipak odgovaralo da je UFC priredbu prilagodio lokalnom vremenu

Mislili smo da će se UFC ipak smilovati borcima te UFC 304 priredbu idućega tjedna prilagoditi lokalnom vremenu, no to se ipak nije dogodilo. Satnica UFC-a 304 ista je kao da se priredba održava u SAD-u, što znači da će se borbe glavnog dijela održavati od četiri ujutro.

Curtis Blaydes se već dosta puta javno požalio na to, međutim, njegov protivnik u tome ne vidi problem. Tom Aspinall ne smatra da će takva satnica promijeniti bilo što kada je u pitanju borba:

‘‘Vidi stari, ako se možeš boriti dobro u ponoć, a ne možeš u četiri ujutro, po mom mišljenju onda nikad ni nisi bio toliko dobar. Puno puta sam putovao diljem svijeta, borio se u raznim vremenskim zonama bez da sam se uopće prilagođavao. Sad sam imao puni trening kamp kod kuće. Spreman sam za borbu, a ako ti je to izlika, onda nikada ni nisi bio toliko dobar‘‘, rekao je Aspinall u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Spariram u deset ujutro jednom, dvaput tjedno. Nikada mi nije ni palo na pamet da počnem sparirati u ponoć čisto da pripremim tijelo za to. Nikada u mojih više od 30 borbi. Kad god sam morao negdje ići avionom, nikada se nisam brinuo za razlike u vremenskim zonama‘‘, zaključio je.

Itekako ima smisla ovo što Aspinall govori, no vjerujemo da bi većini ipak odgovaralo da je UFC priredbu prilagodio lokalnom vremenu. Ako ništa drugo, bit će zanimljivo to gledati i razmišljati kako se borci trenutno bore u ranu zoru.

Linker
22. kolovoz 2024 22:22