UFC

Bivši UFC-ov prvak nije optimističan: ‘Chandler vjerojatno trati vrijeme, čeka uzalud. Conor će reći da ne treba njihov novac‘

Conor McGregor i Michael Chandler

 Ufc Fight Pass
Nekoliko je puta Chandler govorio kako ima garanciju da će se meč i dogoditi, a za dvadesetak dana ćemo vidjeti je li bio u pravu

Iako je UFC 303 pred vratima, mnogi se još uvijek plaše da nećemo gledati ‘‘main event‘‘ koji je najavljen. Radi se, dakako, o meču između Conora McGreogra i Michaela Chandlera, a otkazivanje press konferencije u ponedjeljak dodatno je probudilo sumnje da će se i borba uopće održati.

Sve je više onih koji javno izražavaju skepsu, a jedan od njih je i bivši UFC-ov prvak, Demetrious Johnson. ‘‘Mighty Mouse‘‘ upozorio je Chandlera da možda trati vrijeme čekajući Conora, jer nije sigurno da će se Irska zvijezda uistinu pojaviti u kavezu:

‘‘Vidjet ćemo. Na kraju dana, to je jako usrana stvar oko svega toga. Da sam ja Chandler… Kao sportaš, zarađuješ novac kada se natječeš. Ne mogu se sjetiti kada se Chandler posljednji puta natjecao. Ne znam je li to bilo protiv Oliveire, Gaethjea ili Poiriera. Ne sjećam se. Po meni, on sjedi i čeka borbu koja se možda nikada neće dogoditi‘‘, rekao je Johnson u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Conor će reći, ‘je**te se svi, ne trebam vaš novac, ja sam na je**noj jahti‘. To se potencijalno može dogoditi, što bi značilo da Chandler svo ovo vrijeme čeka uzalud. Tako se sad osjećam, mislim da Chandler vjerojatno trati vrijeme‘‘, dodao je.

Nekoliko je puta Chandler govorio kako ima garanciju da će se meč i dogoditi, a za dvadesetak dana ćemo vidjeti je li bio u pravu. Mnogi su otkazivanje press konferencije protumačili kao prvi loš znak oko te borbe, a je li to uistinu tako, trebali bismo saznati do UFC 303 priredbe.

Linker
12. lipanj 2024 14:54