UFC

Bisping savjetovao Poiriera da se umirovi: ‘Imaš još života za proživjeti, idi dok sunce još sja. Imaš puno novca na banci‘

Dustin Poirier
 

 AFF-USA/Shutterstock Editorial/Profimedia
Nema sumnje da je Poirier uistinu dokazao sve što je Bisping rekao, te ga sigurno nitko ne bi krivio i da se više nikada ne bori

Odličan meč pružio je Dustin Poirier proteklog vikenda na UFC 302 priredbi, a prvak Islam Makhachev s njim nije imao lagan posao. ‘‘Submissionom‘‘ u petoj rundi slavio je prvak, ali mnogi su ostali oduševljeni Dustinovim nastupom i činjenicom da sa 35 godina i dalje može biti jako konkurentan na tom nivou.

Mnogi su ga tako savjetovali da ostane, da još uvijek ne ide u mirovinu, no Dustin ni sam još uvijek ne zna što je sljedeće. Michael Bisping savjetovao mu je da se ipak umirovi i nastavi živjeti:

‘‘Justin Gaethje, Alexander Volkanovski, to su moja dva prva izbora, ili će ipak odšetati prema zalasku sunca? Slušaj, idi dok sunce još sja, imaš puno novca na banci. Predstavio je sebe u najboljem mogućem svjetlu. Odradio je kompetitivnu borbu s Makhachevim, dugo je tu i pružio nam neke apsolutne ratove. Ako uračunamo i amaterske, ima preko 50 borbi‘‘, rekao je Bisping na svom YouTube kanalu.

‘‘Ima tek 35 godina, još puno života za proživjeti. Idi, uživaj malo. To bi bila moja sugestija. Volio bih gledati kako se bori protiv Volka, volio bih gledati ponovno meč protiv Gaethjea, ali za mene, najbolja stvar koju sam ikada učinio jest kada sam otišao iz borilačkog sporta‘‘, dodao je.

Nema sumnje da je Poirier uistinu dokazao sve što je Bisping rekao, te ga sigurno nitko ne bi krivio i da se više nikada ne bori. Kako god, ta odluka je na njemu, a sigurni smo da će ona koju donese, ujedno biti i prava odluka za njega.

Linker
26. rujan 2024 18:45