UFC

Bivši prvak analizirao meč između O‘Malleyja i Meraba: ‘On je razarač kao Khabib, ali vjerujem da će ga pronaći i nokautirati‘

 Sean O‘Malley i Merab Dvalishvili

 Christian Petersen/Getty images/Profimedia
Jako dobra analiza je ovo od strane Adesanye, a noćas ćemo vidjeti hoće li se to i ostvariti.

UFC 306 na rasporedu nam je noćas, te unatoč tome što smo svi očekivali nešto jači ‘‘card‘‘, vjerujemo da ćemo uživati u ‘‘produkcijskom čudu‘‘ kako je to već mjesecima najavljivao Dana White. Famozni ‘‘Sphere‘‘ ugostit će ovu priredbu, a i prva je to priredba koju je obilježila direktna suradnja Dane Whitea i Turkija Alalshikha.

Sean O‘Malley i Merad Dvalishvili predvodit će priredbu borbom za pojas u bantam kategoriji, a mnogi ovo vide kao kraj vladavine O‘Malleyja. Dojam je da prvaka mnogi prelako otpisuju, a svoje viđenje ovog meča dao je i bivši prvak u srednjoj kategoriji, Israel Adesanya.

‘‘Aljo nije mogao srušiti O‘Malleyja, a Aljo trenira s Merabom. Siguran sam da bi ga Merab mogao srušiti dolje, ali Sean će vrlo vjerojatno vratiti se na noge. A ako ga Merab ne uspije srušiti, u velikoj je nevolji. Stilovi čine borbe, Merab i Aljamain nemaju isti stil. Kada smo trenirali skupa, imao je drugačiji ritam, kardio, drugačiju energiju… Sean se zna boriti, to smo vidjeli, ali Merab je razarač kao Khabib‘‘, rekao je na svom YouTube kanalu.

‘‘Dok Sean pronalazi svoj ritam, Merab će samo pokušavati srušiti ga. Ako ga uspije srušiti, to će biti kada Sean bude umoran. Kada znate da netko stalno ide po rušenje, možete ga naći, možete naći taj udarac. Vjerujem da će Sean pobijediti nokautom‘‘, pojasnio je.

Jako dobra analiza je ovo od strane Adesanye, a noćas ćemo vidjeti hoće li se to i ostvariti. O‘Malley je često podcijenjen kao borac, a vidjet ćemo hoće li Merab uspjeti osvetiti poraz svog prijatelja Sterlinga.

Linker
14. rujan 2024 11:43