UFC

Anthony Smith posramio kolege iz poluteške kategorije: ‘Borim se s borcem iz srednje kategorije, to vas sve razotkriva‘

Anthony Smith

 Diego Ribas/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Smith je uistinu jedan od rijetkih koji nikada ne bira protivnike nego se bori protiv svakoga koga mu UFC ponudi, za što je svakako zaslužio biti nagrađen

Trebao se Anthony Smith na noćašnjoj UFC 303 priredbi boriti protiv Carlosa Ulberga, međutim, nedavno je ostao bez protivnika. Ponuđena je borba, ako mu je vjerovati, velikom broju ostalih rangiranih poluteškaša, no protivnika je Smith pronašao među borcima srednje kategorije.

Roman Dolidze bio je voljan prihvatiti meč protiv Smitha u kategoriji iznad, za što je dobio pohvale svog večerašnjeg rivala. Osim što je pohvalio Dolidzea, Smith je posramio ostale poluteškaše koji su borbu odbili, a bila im je ponuđena:

‘‘Jamahal se ozlijedio i je**no sam znao kuda to sve vodi. To nije baš po mom planu, ali tako je kako je. Međutim, meni se svidjela borba protiv Ulberga, volim njegov stil i sviđa mi se njegova igra. U naletu je, vruća je roba. Bio mi je poznat od ranije, tako da nisam imao ništa protiv toga da uskočim protiv njega‘‘, rekao je Smith na media dayju.

‘‘Ja sam veteran, ‘gatekeeper‘. Svi u poluteškoj kategoriji, koji su usput odbili ovaj meč, pitaju zašto ja dobivam toliko novca i zašto sam voljan prihvaćati ovakve borbe. E pa zato što sam ja voljan raditi ono što vi ne želite. Činjenica da se borim protiv borca iz srednje kategorije to dokazuje. Ovo vas je svih razotkrilo‘‘, dodao je.

Smith je uistinu jedan od rijetkih koji nikada ne bira protivnike nego se bori protiv svakoga koga mu UFC ponudi, za što je svakako zaslužio biti nagrađen. Iako, pomalo je nevjerojatno da niti jedan poluteškaš nije želio prihvatiti ovaj meč.

Linker
01. srpanj 2024 15:03