Regija

(VIDEO) Tenzije nevjerojatno rastu! Pogledajte žestok sukob Miloša Janičića i Bojkovićevog trenera

Ivan Đorđević Icko (lijevo) | Miloš Janičić (desno)

 Instagram (fnc)
Trener Marka Bojkovića dosad nije viđen u ovakvom izdanju

Riskantan potez povukli su čelnici FNC-a uvrštavanjem Miloša Janičića na ‘‘fight card‘‘ FNC 18 eventa. Naime, od ranije je najavljen nastup Marka Bojkovića koji će ujedno i predvoditi tu priredbu, a općepoznato je kako na relaciji Janičić - Bojković postoje visoke tenzije.

No, tenzije nisu samo između Janičića i Bojkovića, nego između Ivana Đorđevića ‘‘Icka‘‘ i Janičića. Bojkovićev trener silno je ljut jer je Janičić prije nekoliko mjeseci objavljivao snimke sparinga s Bojkovićem, navodio je kako je izdominirao Marka i pozivao ga je na međusobni okršaj. Puno toga izreklo se u verbalnom ratu putem društvenih mreža, a nije bilo teško pretpostaviti da bi tenzije mogle eskalirati u nešto više kad se Janičić susretne s Bojkovićem i njegovim trenerom.

Do susreta je došlo tijekom službenog vaganja uoči FNC 18 eventa koji je na rasporedu sutra u Banjoj Luci. Na FNC-ovim društvenim mrežama možete pogledati sukob između Janičića i ‘‘Icka‘‘, a situacija je poprilično eskalirala.

Na početku snimke vidi se kako Ivan Đorđević ‘‘Icko‘‘ nešto baca u smjeru Janičića, navjerojatnije limenku ili bocu. Uslijedilo je mnoštvo psovki i uvreda s obje strane, a Janičić je poručio Đorđeviću kako ‘‘izigrava nešto jer zna da neće biti frke na službenom vaganju‘‘. Bojkovićevog trenera nikada nismo vidjeli u ovakvom stanju, bijesnog i izvan kontrole.

Jasno da je fizički sukob ipak spriječen, a sudionici sutrašnjeg FNC 18 eventa mogli su uživo svjedočiti ovom ekscesu, čekajući svoj red na službenom vaganju.

Ne sumnjamo kako će se prozivke nastaviti i u subotu nakon što Janičić i Bojković odrade svoje mečeve, posebno ako obojica dođu do pobjeda. Miloša čeka meč protiv Stefana Dobrijevića, a borba je ugovorena prema posebnim pravilima. Janičić i Dobrijević odradit će kickboksački meč, ali u malim rukavicama namijenjenim za MMA.

Marko Bojković nastupit će u klasičnom MMA dvoboju, a protivnik će mu biti opasni Brazilac Arlen ‘‘Benks‘‘ Ribeiro.

Linker
15. srpanj 2024 17:26