Regija

(VIDEO) Stošić razvaljuje fokusere, ‘Croata‘ na Dinamovoj utakmici: Pogledajte prvu epizodu FNC-ovog ‘Fightlifea‘

Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio | Darko Stošić

 Screenshot (youtube, Fnc)
Vodeća regionalna MMA organizacija započela je sa serijalom koji upotpunjuje ovaj ‘‘fight week‘‘

Tri dana, toliko smo udaljeni od vjerojatno najvećeg FNC-ovog eventa još od osnutka organizacije. Još u desetom mjesecu 2019. godine, FNC je u dvorani ATT-a održao debitantsku priredbu.

Pojavljivanje nove MMA organizacije bilo je pravo osvježenje za hrvatske MMA fanove, ali naravno da su mnogi bili skeptični. Svjedočili smo višestrukim pokušajima da se pokrene nešto slično i nametala su se pitanja oko dugotrajnosti FNC-a.

Ipak, FNC-ovi čelnici pokazali su odličnu viziju, ali prije svega veliku volju za podizanjem velike MMA organizacije. Četiri i pol godine kasnije, FNC će održati priredbu u Beogradskoj areni pred otprilike 16 tisuća gledatelja. Nešto manje od pet godina trebalo je FNC-u da dosegne tu razinu, a već neko vrijeme vodeća su regionalna MMA organizacija.

Dobar roster boraca i kvalitetno posložen ‘‘fight card‘‘ na eventima samo su dio šire slike i cjelokupne priče. Mnoštvo je jako bitnih faktora u rastu organizacije, a jedan od bitnijih svakako je marketing, odnosno promoviranje organizacije i njihovih evenata.

FNC i na tom planu radi odličan posao. Njihove društvene mreže konstantno su aktivne, a ‘‘trailer‘‘ za FNC 17 na svjetskoj je razini. Ono što fanove također privlači definitivno su i videoprilozi koje FNC objavljuje na svom YouTube kanalu tijekom ‘‘fight weeka‘‘.

Radi se o nečem sličnom što UFC radi sa svojim ‘‘Embeded‘‘ serijalom. ‘‘Fightlife by Meridianbet‘‘ naziv je FNC-ovog vlog serijala uoči FNC 17 eventa, a prva epizoda puštena je sinoć.

Čak 30 minuta kvalitetnog sadržaja ponuđeno je fanovima. Dobar dio epizode posvećen je Darku Stošiću i Draženu Forgaču. Možete pogledati kraći intervju s obojicom, kao i Stošićev trening. Forgaču nije bilo lako, jer Stošić uistinu razvaljuje fokusere.

Puno pažnje dobio je i Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio, ipak se radi o prvaku FNC-ove lake kategorije. Barrio će se u subotu boriti protiv Dušana Džakića, a po snimkama s treninga vidljivo je da Barrio naporno trenira i ozbiljno je shvatio izazov koji ga čeka. Pronašao je ipak Barrio vremena za posjetiti posljednju Dinamovu utakmicu u netom završenoj sezoni HNL-a.

Dinamo je sezonu zatvorio remijem protiv Rudeša (3:3), ali u fokusu je bila proslava 25. titule nacionalnog prvaka. Odlična atmosfera na tribinama dočarana je kroz prvu epizodu ovotjednog FNC-ovog ‘‘Fightlifea‘‘.

Aleksandar ‘‘Mlata‘‘ Vukosavljević treći je borac i ujedno posljednji kojeg je popratila prva epizoda. Vukosavljević je također maksimalno spreman i fokusiran na nadolazeći meč, ali nećemo vam sve u potpunosti otkrivati.

Prepuštamo vam da pogledate kompletnu epizodu ovog sjajnog videouratka koji se nalazi ispod ovog teksta.

Linker
09. lipanj 2024 02:10