Regija

(VIDEO) Marina Spasić upoznaje vas s Beogradom, Bojković brusi formu, Džakić radi vježbe disanja: Pogledajte drugu epizodu ‘Fightlifea‘

Marko Bojković (lijevo) | Dušan Džakić (gore desno) | Marina Spasić

 Screenshot (youtube, Fnc)
20 minuta odličnog najavnog materijala možete pronaći u videu pri dnu ovog teksta

Kako to dolikuje velikim MMA organizacijama, FNC vas u suradnji s Meridianbetom časti odličnim najavnim videima uoči spektakularnog eventa koji će se u subotu održati u Beogradu.

‘‘Fightlife by Meridianbet‘‘ naziv je serijala koji je poveziv s UFC-ovim ‘‘Embedded‘‘ serijalom, a možda čak i s famoznim UFC-ovim ‘‘Countdownom‘‘, jer epizode FNC-ovog ‘‘Fightlifea‘‘ traju osjetno dulje nego epizode UFC ‘‘Embeddeda‘‘.

U prvoj epizodi o kojoj smo pisali jučer, mogli ste popratiti kraće dijelove Stošićevog treninga. Darko je ‘‘razvaljivao‘‘ fokusere koje je držao Dražen Forgač i dojam je kako ‘‘Stole‘‘ više nego spreman dočekuje meč protiv Fabjana.

Francisco ‘‘Croata‘‘ Barrio i Aleksandar ‘‘Mlata‘‘ Vukosavljević također su bili u fokusu, a ‘‘Croatu‘‘ su kamere pratile na utakmici između GNK Dinama i NK Rudeša. Sve u svemu, vrlo interesantna epizoda koju možete potražiti klikom na LINK.

Druga epizoda ovog serijala seli nas do Beograda. U fokusu epizode su Marina Spasić, Marko Bojković, Dušan Džakić, a svoj dio ponovno je dobio i Darko Stošić, jer ipak se radi o najvećem imenu na tom ‘‘fight cardu‘‘.

Marina Spasić na početku videa upoznaje vas s dijelovima Beograda koji su njoj posebno dragi, dok je Darko Stošić u obiteljskom okruženju.

Kadrovi koji prate Bojkovića i Džakića prikazuju dotiču se njihovih treninga, a čak možete pogledati i nešto lakši Bojkovićev sparing. Oba borca bruse formu pred nove nastupe i vidljivo je kako su se ozbiljno prihvatili zadatka.

Nema smisla da baš sve otkrivamo, jer nešto morate i pogledati. Druga epizoda ‘‘Fightlife by Meridianbet‘‘ serijala nalazi se ispod ovog teksta.

Linker
16. lipanj 2024 06:15