Regija

(VIDEO) ‘‘Short notice‘ ne igra nikakvu ulogu. Spreman sam ubiti ‘Ilketa‘ već danas!‘

Miran Fabjan

 Fight Site
Miran Fabjan dao nam je kraću izjavu nekoliko minuta nakon velike pobjede u Puli

Kakav fajter je Miran Fabjan! "Slo Rocky" mogao je mirno privoditi ljeto kraju, započeti pripreme za nastup u zagrebačkoj Areni i s tribine popratiti FNC 19 event u Puli, ali čim se Ivan Vitasović ozlijedio i otkazao nastup, Fabjan je jasno dao do znanja kako je spreman uskočiti na "short notice".

Nije Miran Fabjan prirodni teškaš, ali ni sekunde nije razmišljao hoće li prihvatiti borbu protiv 120 kilograma teškog Yorgana De Castra. De Castro je inače bivši UFC-ov borac, a nastupao je i pod okriljem PFL-a, no ništa od toga nije zabrinjavalo neustrašivog Mirana.

Fabjan se još na ceremonijalnom vaganju unosio u lice De Castru, najavio mu je što će se dogoditi u kavezu, a nakon što su zaključani unutar kaveza, Fabjan je odradio sve ono što je i najavio. De Castra je nokautirao lijevim krošeom, posao je dovršio udarcima u parteru i pokazao je kako njemu ne igraju ulogu kilogrami, težinske kategorije, "short notice" itd.

"Tako mi treniramo. Tu imamo trenera (Zelga Galešića) koji nas gura do maksimuma da smo uvijek spremni. Nije bitno radi li se o ‘short noticeu‘, ja sam već danas spreman ubiti Ilketa (Aleksandra Ilića)", poručio je Fabjan u kraćoj izjavi za Fight Site, nedugo po završetku svog meča.

Kao što je najavljeno sinoć u kavezu, Fabjanov sljedeći protivnik bit će Aleksandar "Joker" Ilić. Miran ga je odmah nakon pobjede prozvao i njihov okršaj gledat ćemo 23. studenog (11. mjesec) u Areni Zagreb. Fabjan je sinoć pred svojim navijačima u Puli uživao veliku podršku tijekom prozivanja Ilića, a za kraj je poručio:

"Znamo tko je ovdje tata i tko je ovdje došao u goste, a ovog gosta ćemo prebiti i poslati natrag u Rusiju."

Sve u svemu, Fabjanovo prihvaćanje rizika uvelike se isplatilo. Njegove "dionice" dodatno su porasle, "hype" je veći nego ikad prije, a najbitnije je da je Fabjan izašao iz kaveza neokrznut. Jedva čekamo FNC 20!

Linker
19. rujan 2024 02:56