Regija

Miran Fabjan i Dražen Forgač su zgroženi otvaranjem OI u Parizu: ‘Nije vam dosta da promovirate ped**luk na Euroviziji‘

Miran Fabjan (lijevo) | Dražen Forgač (desno)

 Fight Site | Cropix, Ranko Suvar
Čelni čovjek najbolje MMA promocije u jugoistočnoj Europi i jedna od glavnih zvijezda te organizacije su razočarani indoktrinacijom na ovoljetnim OI

Jučerašnjim danom otvorene su XXXIII. (ljetne) Olimpijske igre po redu, a mnogi su unatoč glamuroznom spektaklu na toliko opjevanoj rijeci na kojoj leži Pariz zvanoj Seine ostali razočarani količinom indoktrinacije u vidu suptilnog promoviranja, po mnogima iskrivljene "woke" ideologije. Pojedini performansi su išli toliko daleko da su čak indirektno ismijavali "Coenu Domini" odnosno Posljednju večeru te samim tim jedno i od najglasovitijih djela kršćanskog, ali i europskog slikarstva - "Posljednju Večeru" Leonarda da Vincija. Mnogi se pitaju, tko stoji iza navedenog režiranja performansa i pitaju se da, ako već ne poštuju religiju koja je temelj cjelokupne zapadne civilizacije, zašto kao "umjetnici" svojim "umjetničkim točkama" ismijavaju nadaleko poznatog talijanskog polihistora?

Isto su se zapitali i trenutno neka od najpoznatijih imena regionalne borilačke scene - Miran Fabjan i Dražen Forgač. Fabjan je reagirao na društvenim mrežama zanimljivim statusom: "Sramota! Sutra ću objasniti svojim dečkima da su muškarci i da im je to Bog dao. Mogu birati sve osim mame, tate i spola!". Sam status dovoljno govori o ideološkim, ali i civilizacijskim dosezima Fabjana iako bi mnogi "vrsni" propagandisti ga stereotipno diskriminirali samim tim što je MMA borac, no to bi više govorilo o njima nego o njemu.

image

Miran Fabjan IG Story

IG

Fabjanu je prisjela i suptilna/prikrivena tematika ismijavanja jednog od postulata zapadne civilizacije, u ovom slučaju Posljednje večere.

image

Miran Fabjan IG Story

IG

Kako smo već spomenuli, svoje reakcije podijelio je i Dražen Forgač. On je, sudeći po svojoj objavi, bio i više nego šokiran: "Nije vam dosta da promovirate ped**luk na Euroviziji". Uspoređujući ovogodišnju Euroviziju i jučerašnje otvaranje Olimpijskih igara Forgač je očito, kao i mnogi, našao sličnosti.

Zanimljivo je primijetiti kako su svoje reakcije imala i svjetski poznata borilačka imena, očito da u tom sportu kojeg toliko volimo i pratimo postoji nešto što kontrira mlitavosti i slabosti, nešto što vas tjera da se branite kada ste napadnuti vi ili nešto u što vjerujete.

Linker
12. kolovoz 2024 08:35