Regija

FNC 20 postaje sve bolji i bolji! ‘Croata‘ će u Areni Zagreb ugostiti slovensku MMA legendu Bojana ‘Želvu‘ Kosednara

Croata vs. Želva

 SCREENSHOT (IG, FNC MMA)
Peta godišnjica FNC-a 20 obećava zaista sjajan ‘card‘

FNC je odlučio iskoristit sve ‘karte‘ za njihovu 20. priredbu po redu koja će se održati u velebnoj zagrebačkoj Areni. Naime, priredbu predvode Miran "Slo Rocky" Fabjan i Aleksandar "Joker" Ilić. Također gledat ćemo i Mateja Batinića koji će svoju poluteškašku titulu braniti protiv UFC-ovog veterana Jotka, a i srednjaška će titula biti na kocki - Đani Barbir će imati izazov u vidu Tomislava "The Beasta" Spahovića koji će debitirati u ovoj kategoriji.

FNC-ova vrhuška odlučila je angažirati i hrvatskog-argentinskog prvaka u lakoj kategoriji Francisca "Croatu" Barrija (13-4) koji će rukavice ukrstiti s regionalnom legendom MMA sporta - Bojanom "Želvom" Kosednarom (13-15). Bitno je napomenuti da njihova borba neće biti za titulu jer će se održati u dogovorenoj kategoriji odnosno takozvanom "catchweightu".

"Croata" je zadnji nastup odradio na FNC-u 17 kada je "utišao" beogradsku Arenu pobjedom nad Dušanom Džakićem dok je Kosednar u zadnjem nastupu nokautirao Aleksandra Jankovića u njihovom revanšu na FNC-u 15 u Ljubljani koji se odvio krajem ožujka ove godine. "Želva" je nastupio na nedavnom KOTS - King Of The Streets priredbi održanoj u Španjolskoj, a pod uvjetima brutalnih pravila poražen je od strane Abnera Lloverasa.

Linker
25. rujan 2024 17:57