Regija

FNC pred rušenjem novog rekorda! Jubilarna priredba je na putu da nadmaši UFC Zagreb

FNC 20

 FNC
Prije samo dva dana su ulaznice puštene u prodaju, a brojke već sada izgledaju fantastično

Fight Nation Championship (FNC) nastavlja rasti i podizati svoju popularnost, a promocija će vrlo vjerojatno uskoro doseći novu razinu. Za nešto manje od dva mjeseca, točnije 23. studenoga, FNC organizira svoju jubilarnu FNC 20 priredbu u zagrebačkoj Areni, a ulaznice su službeno puštene u prodaju prije dva dana (25. rujna).

Čelni čovjek FNC-a Dražen Forgač jučer (26. rujna) je podijelio fantastične rezultate prodaje ulaznica na svojem Facebook profilu. Forgač je napisao:

‘‘Ovako izgleda donja tribina i parter nakon 24 sata prodaje karata. Do sada je rekord bio FNC 17 u Beogradu, a tada nam je za ovaj broj prodanih karata trebalo pet dana.‘‘

image

FNC 20

Screenshot/Dražen Forgač Facebook

Forgač je dodatno istaknuo i prodaju VIP ulaznica koje su uskoro rasprodane, napisao je:

‘‘NEW RECORD VIP Tickets 85% sold out (NOVI REKORD VIP ulaznice 85% rasprodane)‘‘

image

FNC 20

Screenshot/Dražen Forgač Facebook

Kako prenosi BuildingBody.com, kada je UFC bio u Zagrebu 2016. godine, u Arenu su privukli 13177 gledatelja koji su za ulaznice sveukupno potrošili 549 tisuća dolara. Tu brojku gledatelja je FNC već premašio spomenutom FNC 17 priredbom u Beogradu kada je događaj pratilo preko 15 tisuća ljubitelja MMA-a, a sada imaju priliku doseći novi rekord. Kako sada stvari stoje, tu priliku će vrlo vjerojatno i iskoristiti.

FNC 20 donosi čak tri borbe za titulu. Priredbu predvode privremeni prvak teške kategorije Miran "Slo Rocky" Fabjan i Aleksandar "Joker" Ilić. Prije njih će Matej Batinić braniti svoj naslov FNC prvaka poluteške kategorije protiv UFC-ovog veterana i FNC debitanta Krzysztofa Jotka. Još jedna titula koja će biti na kocki je ona u srednjoj kategoriji - prvak Đani Barbir će imati izazov u vidu Tomislava "The Beasta" Spahovića koji će po prvi puta nastupiti u ovoj težinskoj kategoriji.

Popularna imena, tri borbe za titulu i prepuna zagrebačka Arena zvuče kao savršen recept za nezaboravnu večer i pravi borilački spektakl!

Linker
27. rujan 2024 17:35