Regija

Darko Stošić opet napada titulu u KSW-u! Čeka ga Englez koji u zadnjih 13 mečeva ne zna za poraz

Darko ”The Hammer” Stošić u dvorani zagrebačkog ATT-a

 RONALD GORSIC Cropix
Pitanje je tko može zaustaviti neustrašivog engleskog diva, sljedeći na potezu je upravo - Darko Stošić!

Tijekom današnjeg dana dobili smo službenu potvrdu iz KSW-a koja se tiče toga da će srpski teškaš Darko "The Hammer" Stošić (21-6) ponovno napasti titulu protiv nepobjedivog Phila De Friesa (25-6, 1 NC)! Naime, englesko-srpski dvojac već se sastao u veljači 2022. godine. Tada je pobjedu odnio Englez, a način pobjede ostao je upisao kao tehnički nokaut u petoj rundi.

"The Hammer" je u zadnjem meču, koji se održao 1. lipnja ove godine na FNC-u 17 u beogradskoj Areni, brutalnim "ground and poundom" neutralizirao Mirana "Slo Rockyja" Fabjana. De Fries je pak u zadnjoj borbi pobijedio Augusta Sakaija na KSW 95 priredbi, a tada je po tko zna koji put maestralnim hrvanjem "odveo" meč od pet rundi na sudačku odluku. Sigurni smo kako je Darko napredovao u zadnje dvije godine, te da će ovoga puta ishod biti znatno drugačiji.

Mjesto radnje će biti Prezero Arena u poljskim Gliwicama, a priredba u Šleskom vojvodstvu bit će održana 16. studenog. Jubilarnu priredbu ponajveće europske organizacije predvodit će legendarni Mamed Khalidov (37-8-2) protiv jednog od najvećih poljskih talenata Adriana "Bartosa" Bartosinskija (15-0).

Linker
30. rujan 2024 18:06