Ostalo

VIDEO: Dwayne ‘The Rock‘ Johnson pokazao gadnu ozljedu koju je zadobio tijekom snimanja MMA filma

Dwayne ‘The Rock‘ Johnson

 Tim Nwachukwu/Getty images/Profimedia
Kad ti se film zove ‘The Smashing Machine‘, znači da ćeš biti malo ‘smashed‘

Dwayne "The Rock" Johnson gadno je ozlijedio lakat tijekom snimanja.

Trenutno snima ‘The Smashing Machine‘ - biografski film o bivšoj UFC-ovoj zvijezdi, Marku Kerru. Johnson je u utorak na društvenim mrežama pokazao ružnu ozljedu lakta.

52-godišnja holivudska zvijezda i legenda profesionalnog WWE hrvanja ostaje dobro raspoložen u video isječku te se smije ozljedi kao nečemu normalnom, to jednostavno ide uz opis radnog mjesta.

"Snimam film nazvan ‘The Smashing Machine‘, a kad ti se film zove ‘Smashing Machine‘, znači da ćeš biti malo ‘smashed‘ (zgnječen)", rekao je Johnson u šali. "Pogledajte samo ovu nakupinu. Izgleda kao da imam dinju na laktu. Dobro sam se ozlijedio danas na setu."

"Možda postoji i oštećenje mekog tkiva. Puno je tekućine, vidjet ćemo. Prvo moram izbaciti tu tekućinu prije nego što napravim MRI."

Johnson nije spomenuo kako se točno ozlijedio.

‘The Smashing Machine‘ govori o priči Marka Kerra, prvaka koledž hrvanja koji je postao zvijezda u svijetu mješovitih borilačkih vještina. Kerr je osvojio dva UFC turnira u teškoj kategoriji u ranim danima te organizacije te je kasnije postao istaknuti borac u japanskoj PRIDE organizaciji.

Za film je predviđeno je da izađe u kinima ovog prosinca.

Linker
12. lipanj 2024 08:22