Ostalo

Gledat ćemo kako se bore Oleksandr Usyk i ‘The Rock‘ Johnson, Ukrajinac će glumiti PRIDE legendu

Oleksandr Usyk i Dwayne ‘The Rock‘ Johnson

 Marca.com
Usyk će utjeloviti Igora Vovchanchyna, borca kojeg je svladao Mirko ‘CroCop‘ 2003. godine

Oleksandr Usyk primio je poklon od repera Snoop Dogga tijekom snimanja filma ‘The Smashing Machine‘.

Usyk će glumiti MMA borca i kickboksača, Igora Vovchanchyna. Vovchanchyn je ukrajinska PRIDE legenda s nevjerojatnim omjerom 56-10. Ima pobjede nad Kazushijem Sakurabom i Markom Kerrom - Kerra će utjeloviti Dwayne ‘The Rock‘ Johnson u glavnoj ulozi. Naš Mirko ‘CroCop‘ Filipović svladao je Vovchanchyna nokautom u prvoj rundi 2003. godine na svoj dobro poznati način - ‘high kickom‘.

Novi film će biti objavljen 2025. godine. Snimanje filma već je započelo u Montrealu, u Kanadi, a Ukrajinac je bio zauzet snimanjem svoje uloge.

Na društvenim mrežama, Usyk je danas pozirao za fotografiju s hip-hop legendom, Snoop Doggom, dok filmski set posjećuju brojne zvijezde.

Na slici se čini da je reper Usyku poklonio raskošnu ogrlicu, a obojica su ih podigli prema kameri.

Slova ‘DPG‘ bila su na psećoj šapi kao dio dizajna, što je posveta hip-hop dvojcu ‘Tha Dogg Pound‘, koji su surađivali sa Snoop Doggom kao dio njegovog brenda ‘Doggystyle Records‘.

Usyk se zahvalio Amerikancu na poklonu, napisavši u objavi: "Hvala brate, cijenim to."

Ukrajinac je postao zvijezda sam po sebi, a njegova uloga u visokoprofilnom filmu dodatno će povećati njegovu sve veću popularnost.

Johnson je oduševljen ovom suradnjom s apsolutnim prvakom i uputio mu je zamolbu na društvenim mrežama početkom ovog mjeseca.

Napisao je: "Nemoj mi slomiti čeljust, prvače."

"Čast mi je što nam se novookrunjeni apsolutni prvak svijeta u teškoj kategoriji pridružuje u našoj postavi za ‘The Smashing Machine‘."

"Usyk će igrati ulogu Igora Vovchanchyna - stvarne ukrajinske MMA legende koja je imala legendarne borbe tijekom ekstremnog razdoblja mješovitih borilačkih vještina bez ograničenja i jednu povijesnu borbu protiv samog Smashing Machinea, Marka Kerra."

"Imam ogromno poštovanje prema Oleksandru Usyku i bit će mi čast dijeliti ring s njim. Radujem se suradnji s tobom, brate."

Biografski film fokusira se na Kerrov život koji je osvojio dva UFC naslova u teškoj kategoriji 1997. godine.

Ovo nije Usykov glumački debi jer je već posudio glas u animiranom filmu ‘Ukradena princeza‘ i također imao sporednu ulogu profesionalnog boksača u ukrajinskom boksačkom filmu ‘Pravila borbe‘.

Usyk će se zatim vratiti svojoj boksačkoj karijeri s uzvratnom borbom zakazanom za 21. prosinca protiv Tysona Furyja.

Međutim, 37-godišnjak neće braniti IBF titulu koju je osvojio u njihovom okršaju za apsolutnog prvaka jer se odrekao pojasa, što je rezultiralo time da je Daniel Dubois unaprijeđen iz privremenog u pravog svjetskog prvaka po IBF-u.

Linker
29. lipanj 2024 01:05